Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia breekt: ‘Mijn leven is heel zwaar’


Prinses Amalia heeft het niet makkelijk. Ze wordt de laatste tijd continue de grond ingeboord om haar overgewicht en daarnaast lijkt ze totaal niet gelukkig.

Gisteren werd Amalia even kort geïnterviewd door RTL Boulevard. De Oranjes zijn op werkbezoek in het Caribisch waar ze de ABC-eilanden bezoeken. Amalia maakte overigens al een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland Bonaire te ontmoeten. Het drietal liep naar Edison, maar Amalia zag een laaghangende lamp over het hoofd en ze stootte er keihard met haar hoofd tegenaan. 

RTL Boulevard vroeg aan de prinses wat ze vooral mist dat ze geen normale student meer kan zijn door de bedreigingen. Amalia gaf het volgende antwoord:

“Ik ging mijn studententijd in met de gedachte… nou wat doet een student, vul dat in… dat ik dat ook zou doen. En de realiteit was helaas alles behalve dat. En ik ga er heel eerlijk in zijn dat ik het nog steeds heel erg moeilijk heb. Maar dat ik hoop dat daar snel verandering in komt.” 

Ook Willem-Allexander liet van zich horen en die zei dat hij zich helemaal niet druk maakt om de veiligheid van Amalia.

“Zelf ben ik geen expert op het gebied van beveiliging. Dus als ik me er zorgen om ga maken, maak ik me zorgen over iets waar ik geen expertise in heb. Dus dat laat ik aan degenen over die zeggen: je kan daar veilig rondlopen. Op dat moment denk ik daar helemaal niet over na.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laat haar gewoon een leven hebben.
Mensen doe niet zo sneu naar Amalia.

Laat haar gewoon met rust.

Ik snap dat ze dacht een leven zonder haar ouders te kunnen hebben en dat gaat nu even niet, maar zeggen dat ze het zo zwaar heeft>> Kom op meid, er zijn er duizenden die het veel zwaarder hebben dan jij.

Amalgaam is een lieve meid, om iemand de grond in te boren om gewicht of uiterlijk is zo gemakkelijk.
Blijf lekker bij jezelf en kijk wat je aan jezelf kunt verbeteren dan ben je beter bezig.
Last ieder in zijn waarde.

Zo zie je maar geld maakt niet gelukkig,

Ik denk dat heel wat (jonge) mensen met haar zouden willen ruilen !!! Stel je voor; Geen zorgen meer over geld, kan je wel of niet de kachel aanzetten, kan ik dat jurkje van 5.000 euro kopen/krijgen en ga zo maar door. Want “ons ” koningshuis denkt niet aan zijn burgers, die denken alleen maar aan zichzelf, zelfs Amalia nu al. Ik snap toch niet waarom we een koningshuis moeten hebben, het kost zoveel geld. Hun zijn wel multimiljonairs en zijn volk….daar zijn mensen bij die mogen op een houtje bijten!!!