Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

PSV supporter verliest hand na ontploffen van vuurwerk


psv

Terwijl PSV de straten van Eindhoven rood-wit kleurde na het behalen van hun 25ste landstitel eindigde het feest voor één fan in een tragedie. Bekend van de documentaire ‘Probleemwijken Woensel-West 18 jaar later’ is Appie een iconische figuur onder de fans het slachtoffer geworden van een verschrikkelijk vuurwerkongeluk.

De feestvreugde kreeg een grimmige wending toen een zware cobra bedoeld als ultiem feestvuurwerk in Appie’s hand ontplofte. Deze heftige gebeurtenis werd vastgelegd op video die snel rondging op sociale media. Op de beelden is te zien hoe Appie in shock naar zijn ernstig verwonde hand staart, terwijl het bloed eruit stroomt.

Omwille van de ernst van zijn verwondingen werd Appie onmiddellijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn huidige toestand is nog weinig bekend, maar de kans is groot dat hij zijn hand volledig verloren heeft.

Zo eindigt wat een historische viering had moeten zijn voor PSV en zijn fans in een pijnlijk moment van bezinning.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Joh! Afsteken van vuurwerk brengt de nodige risico’s met zich mee. En vooral wat betreft
het zware soort zoals cobra. Je maakt een behoorlijke kans om je hand en/of een oog kwijt te raken. Eigen schuld en een levensgrote bult.

Hoe dom ( of dronken ) moet je zijn om brandend vuurwerk van de straat op te rapen. Eigenschuld ….🤬

Als je een Cobra (die kennelijk al aangestoken is) in je hand houdt, dan ben je bij je geboorte niet helemaal volgetankt en heb je wat colleges op de lagere school gemist.
Het enige “geluk” bij dit ongeval is dat ie zelf de klos is, en geen onschuldige omstanders het licht uit de ogen heeft geblazen.
Ik heb, voor mijn pensioen, op de ambulance dit iets te vaak meegemaakt en kan met dit soort figuren helaas geen medelijden hebben.
Ik had dat wel met onschuldige omstanders…………
Als er lezers zijn die mijn opvatting hard vinden en mij af willen fakkelen, doe je best.
Ik zal mijn standpunt in dit soort gevallen niet veranderen.

Laatst bewerkt op 12 dagen geleden door Kees Muizehuig

Ik fakkel je absoluut niet af om je reactie, ik ben het helemaal met je eens. Mensen vergeten weleens wat hulpdiensten voor verschrikkelijke dingen zien tijdens het uitoefenen van hun werk.

Ach werken deed die toch niet.

Dat is het risico van hooligan zijn. Karma!