Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Betrapt: Max Verstappen in het geheim gespot in stripclub


Max-Verstappen

De nachtelijke escapades van Max Verstappen en Lando Norris hebben de online wereld in rep en roer gezet. Afgelopen nacht zijn de twee Formule 1-coureurs gespot in een wel heel pikante setting en natuurlijk duurde het niet lang voordat de beelden hiervan viral gingen op TikTok. Fans en volgers hebben hun ogen uitgekeken op filmpjes waarin Max en Lando zichtbaar genieten van het uitbundige nachtleven.

Volgens ooggetuigen die de filmpjes deelden beleefden Max en Lando de tijd van hun leven. “Feestje met Max en Lando. Bucketlist”, stond er bij een van de video’s waarop de adrenaline van het racecircuit plaatsmaakte voor genot. Omringd door de charmes van schaarsgeklede danseressen, was er van schroom geen sprake.

De setting waarin de coureurs zich bevonden, deed bij sommigen de wenkbrauwen fronsen. “Is dit een stripclub?”, vroeg een TikTok-gebruiker zich af, terwijl een ander grappend opmerkte: “Max sliep daarna op de bank.”

Deze nacht uit laat eens te meer zien dat Max Verstappen die sinds 2020 een relatie heeft met Kelly Piquet, zich nog niet klaar voelt voor het huwelijksbootje. Herinneringen gaan terug naar een bruiloft in december, waar Kelly verwoed sprong naar het bruidsboeket, maar tevergeefs. Max kon zijn amusement niet verbergen en barstte in lachen uit toen Kelly het boeket miste. Een duidelijke indicatie dat Max nog niet denkt aan trouwen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker feesten niks mis mee!

100% eens
Je krijgt maar 1 leven. Haal er zoveel mogelijk uit.
Soms heb je spijt van iets dat je gedaan hebt,
Maar spijt hebben van iets dat je niet gedaan hebt, is vele malen erger.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Kees Muizehuig