Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit gaat zakkenvuller Mark Rutte verdienen bij zijn nieuw NAVO baan


Mark-Rutte

In de meedogenloze arena van de Nederlandse politiek heeft Mark Rutte de demissionaire minister-president die Nederland bijna 13 jaar lang leidde besloten zijn fiets aan de wilgen te hangen. Met de finesse van een ervaren staatsman kondigde hij zijn vertrek aan een besluit dat hij persoonlijk aan koning Willem-Alexander overbracht. Maar wat doet een man van zijn statuur na zo’n imposante carrière? Zijn oog is gevallen op niets minder dan de topfunctie bij de NAVO.

Om de begeerde positie van secretaris-generaal bij ’s werelds machtigste militaire bondgenootschap te bemachtigen moet Rutte de gunst winnen van alle 32 lidstaten waaronder grootmachten als de VS en Duitsland. Een taak die niet alleen diplomatieke behendigheid vereist, maar ook een ijzersterke wil. En waarom zou hij deze uitdaging aangaan? Misschien spreekt het salaris boekdelen.

Rutte die altijd de belichaming van de ‘gewone Nederlander’ is geweest, kan een aanzienlijke financiële sprong maken. Met een huidig jaarsalaris van 189.210 euro staat hij ver af van de extravagante levensstijl die sommige van zijn internationale collega’s erop nahouden. Maar stel je voor: een salaris dat verdriedubbelt naar een jaarinkomen van maar liefst 317.491,08 euro! Van soberheid naar de top van de financiële ladder, Rutte’s leven staat op het punt radicaal te veranderen.

En daar blijft het niet bij. Naast dit indrukwekkende salaris wacht er een ambtswoning op Rutte in de chique Louizalaan in Brussel, met een waarde van rond de twaalf miljoen euro. Voeg daar een dienstauto met chauffeur aan toe en Rutte leeft het leven van een elite.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Speuren wij hier jaloezie?

Nou, ik vind wel, dat M@rk het verdient. Hij is de afgelopen 13 jaar een fantastische premier geweest, zonder te liegen en ook niet met een selectief geheugen. Rutte wordt eveneens de beste SG van de NAVO. </sarcasme uit>

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤧

Vieze rat!

189.210 * 3 = 567.630

Smoezenpoes heeft wiskunde te veel gespijbeld.

Eerst 13 jaar kunnen oefenen om Nederland naar de kl*te te helpen, nu kan hij zich op de wereld uitleven.

Slappeling en leugenaar aan het roer bij de NAVO.🤮
Paar jaar terug nog ontkennen daar ooit te willen werken. Was absoluut zijn ding niet. Pinokkio heeft het hele land afgebroken & nu is de NAVO aan de beurt. Vieze geldwolf!