Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wangedrag: Thierry Baudet beschuldigd van aanranding


Thierry-Baudet

Op het platform X doet socioloog Laurens Buijs de gemoederen flink oplopen. Als zelfverklaarde expert in LHBTIQ+-emancipatie zet hij de schijnwerpers op een beschuldiging aan het adres van Thierry Baudet, waarin hij claimt door de politicus betast te zijn. “Het was gênant en diep triest, dat zelfs nu in 2024 dit soort geheime levens nog bestaan,” deelt hij vol emotie.

Volgens Buijs die kennelijk wel eens te gast was bij Baudet thuis vonden de vermeende ongewenste intimiteiten plaats recht onder de neus van Thierry’s nietsvermoedende vrouw. “De eerste keer dat ik bij hem over de vloer kwam, begon hij mij direct te verleiden en betastte hij mij onder de tafel terwijl zijn vrouw tegenover ons zat. Een dubbel leven dat mij verdrietig en beschaamd maakt,” vertelt Laurens.

Deze beweringen hebben op X een storm van reacties losgemaakt, met meer dan 200.000 views en honderden reacties die variëren van ongeloof tot steun. Tegenstander J. Berendsen een kenner van thee en garnalen brandt het af als “pure laster,” waarop Laurens retorisch vraagt: “Is de waarheid dan laster?”

Janny een andere X-gebruiker kan haar lachen nauwelijks inhouden: “Wie zou Laurens nu willen betasten?” Maar Laurens laat zich niet van de wijs brengen en dringt aan op serieusheid: “Als het niet waar is waarom greep hij dan naar mijn kruis?” Hij pleit ervoor dat men Baudet moet zien voor wie hij werkelijk is: “Een in de kast levende homoseksueel ongelukkig, verslaafd en levend in een web van leugens.”

Thierry zelf, ogenschijnlijk onverstoord door de beschuldigingen, reageert met een nonchalante “Hahahahaha. Dat was nog maar de eerste keer!” Dit antwoord laat ruimte voor speculatie over verdere ontmoetingen die mogelijk meer onthullen dan slechts een onhandige aanraking onder de tafel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Welja het modder gooien is weer begonnen 😤

Weer begonnen ????

Deze shit is al aan de gang sinds dat wanproduct Hofman wilde scoren met het
“Voice” schandaal.
Volgens mij is het daarna nooit meer gestopt. Ik kan mij die tijd tenminste niet heugen.
Er is elke dag wel weer een deuger te vinden die iets te zeiken heeft.
Ik vind het alleen erg voor die personen die daadwerkelijk slachtoffer zijn.
Daar heeft het OM nu geen mankracht/tijd meer voor.
Die moeten zich buigen over veel grotere zaken zoals een gecremeerde kroket.
Jezusmina, wat een land is dit aan het worden. En het wordt nog veel erger…….
🤮

Ik heb gisteren (woensdag) hierop gereageerd… maar nog steeds niet geplaatst???