Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Vriendin van Peter Gillis neemt een heel drastisch besluit


peter-gillis-wendy

In de wereld van glitter en glamour gaat het niet altijd om de schittering van de schijnwerpers. Wendy van Hout de partner van Peter Gillis onthult de minder glamoureuze kant van bekendheid. Tijdens een openhartig vraag-antwoordsessie op Instagram legt ze uit waarom ze overweegt haar geliefde tatoeages te laten verwijderen.

Een fan vroeg naar de voordelen van haar recente roem, waarop Wendy somber antwoordde dat er eigenlijk alleen maar nadelen aan kleven. Ze gaat niet verder in op details, maar het is duidelijk dat de schaduwzijden van bekendheid zwaar wegen voor haar.

De discussie nam een verrassende wending toen een volger naar haar tatoeages informeerde. “Ik lees dat je je tattoo kwijt wil. Klopt dat wel? Is toch jammer?” vroeg de fan. Wendy’s antwoord was onthullend: “Niet per se. Ik houd van mijn tattoos, maar je merkt wel dat je bijvoorbeeld niet gevraagd wordt voor bepaalde bladen.” Het lijkt erop dat Wendy’s lichaamskunst haar kansen op een glanzende feature in glossy magazines in de weg staat.

“Ik noem geen namen,” voegt ze toe, terwijl ze opmerkt dat de acceptatie van haar tatoeages te wensen overlaat. “Dat voelt niet fijn.”

Zo staat Wendy mogelijk op een kruispunt: blijft ze trouw aan haar plakplaatjes of kiest ze ervoor haar tatoeages te verwijderen in de hoop op meer media-aandacht?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Haha, mag vast niet van Petertje, net als Nicol.

Dat dacht ik dus ook toen ik het las. En dan zeggen dat de tatoeages haar “carrière” in de weg staan. Tuurlijk meid, je carrière als vriendin van Gilles zeker?

Mensen die niet weten waar ze over praten moeten gewoon hun mond houden.
Kijk en let lekker op jezelf!

Mogen we geen niet de waarheid zeggen Wendy?

Geen ??? Niet ???

Ik laat voor niets of niemand mijn tatoeages weghalen. Ik moet zeggen, ik heb dan ook niet zo’n zwarte vlek op mijn hals zitten.