Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia stoot haar hoofd keihard tegen een lamp


Prinses Amalia is samen met haar vader koning Willem-Alexander en haar moeder Máxima op werkbezoek op Bonaire.

Het is het eerste werkbezoek in lange tijd wat Amalia weer maakt nadat ze ernstig bedreigd werd en zich moest verschuilen. Hiervoor waren de oranjes nog even op een korte vakanties in Argentinië. Waar ze ook wat familieleden bezochten.

Toen waren ze ook nog een paar dagen naar een camping geweest. Alleen was Amalia daar niet heel blij mee. Het was helemaal back to basic en Amalia is natuurlijk haar luxe leventje gewend.

Maar nu is het gezin dus even lekker op Bonaire, maar dat ging voor Amalia niet helemaal goed. Ze maakte een enorme blunder toen alle pers op haar en haar vader en moeder stond te wachten om de gezaghebber Edison Rijna van het eiland te ontmoeten.

Het drietal liep naar Edison, maar Amalia zag een laaghangende lamp over het hoofd en ze stootte er keihard met haar hoofd tegenaan. Gelukkig kon Amalia er zelf nog om lachen, maar van binnen zal ze vast heel erg gebaald hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een domme actie, zou me kapot schamen!
Ook kijkt ze ze Sjaggi. Duidelijk niet her vrolijke karakter en smile van mammie.
Máxima heeft zo goed als geen blunders.
Amalia meteen bij 1e bezoek.🙈
Meissie voortaan beter er met je hoofd bij zijn & niet zulke domme acties.

Laat deze mensen toch even genieten, even geen officieel gedoe maar gewoon jezelf zijn ook al loopt dit soms uit op een vlindertje. Niets menselijks is hen tenslotte vreemd.

Jemig dan stoot je gewoon je hoofd. Hoezo blunder? Laat dat meisje toch.

Wat een gelul zeg. Mogen die mensen ook geen mens meer zijn voor een moment. Bah!! Ga toch iets leuks doen met je leven dan het koningspaar en gezin constant te bekritiseren om elk poep en scheet. Heb jij nooit in je leven met je hoofd tegen iets aan gelopen? Het is wel triest om onze toekomstige vorstin iedere keer weer zo negatief neer te zetten. Ze verdient dit niet.

Wel flauw om dit meisje al meteen af te straffen. Daarbij is zij een lang meisje. Meestal zijn de inwoners minder lang en daar zijn natuurlijk alle lampen enz. afgesteld. In haar wieg zou ik niet willen liggen.

Zo jammer deze negatieve kritiek op Prinses Amalia. Zij wordt wel onze toekomstige vorstin en heeft het al moeilijk genoeg. Als men zich zo negatief uitlaat over een dochter van u.
Dat zou u toch ook niet fijn vinden?!
Ik ben in ieder geval trots op onze prinses.

Beste Peggy,
Ik ben geen van Oranje, desalniettemin vind ik jouw reactie niet getuigen van compassie, Amalia is (pas) 18.. en kan derhalve natuurlijk nooit in de ‘gewiekste’ schoenen staan van ‘mummy dearest!’ Als iemand zich stoot en/of bezeerd , herft niets met domheid te maken. Voor mij is domheid meer hoe jij reageert, niet beseffende, dat Mevr Maxima ons ‘tomme’ burgertjes hartelijk uitlacht.. zij betaalt geen cent belasting, loopt in de duurste outfits op kosten van ons.. denk daar maar eens over na. Ook zit ze nog in met haar neus bovenin het world economic forum.. om ( nog meer) wereldmacht te krijgen! Al met al een hele linke tante, die jij een veer in haar je weet wel stopt! Dus voordat je commentaar levert op een meisje van 18 ( die niet heeft gevraagd in die wieg geboren te worden) begin eens je hersens te gebruiken. F Hordijk

Amalia kan nog wel wat media-training krijgen, zoals: altijd een lach op je gezicht hebben (net als ma), interesse tonen in publiek & spontaan zijn. Daarbij natuurlijk zo’n 10-15 kg afvallen,
En eens een visagiste, haarsylist & kledingadviseur in dienst nemen.
Haar hangt altijd slordig en lijzig langs haar gezicht, ontkurken & grote blazers maken naar nog dikker.
Zonde zeg, je zou veel beter voor de dag kunnen komen. Sowieso al met een lach op je gezicht!😁😉

Wat n nieuws zeg…
Zitten we op te wachten 😅🤣🤣🤣🤣🤣

Jammer dat mensen het zo over het gewicht van Amalia hebben. Dat doe je toch niet bij een meisje van 18 !
Ze wordt vast een prima koningin op een dag. Ik vind haar een prachtige jonge vrouw zoals ze is en geen neppert of mooi plastik.

Wat gemakkelijk en bekrompen al dat commentaar.

Laat haar toch met rust. Walgelijk al deze commentaren. Ik vind haar een lekkere meid. zou niet graag in haar schoenen staan. Wordt overwoeld door haar moeder. Is niet de bedoeling van deze reis.

Stront wie heeft je gescheten.
Laat deze jonge vrouw zichzelf zijn aub.
BAH.
🤮

Tja…, wat kan ik zeggen… een typische Nederlandse uiterlijk mevrouw. Heeft u laatst in de spiegel gekeken? Waarom oordeelt u zo makkelijk over een tiener die overweldigd wordt door iets waarvoor zij niet gevraagd heeft?

Idioot om zo te reageren. Makkelijk om een jong meisje anoniem te kwetsen!
Schrijf zulke dingen over haar mamma, die nooit haar uiterlijk verzorgd! En Nederland openlijk verkwanselt! Schande voor Maxima en asociaal gedrag van Tina!

Omajurken ipv ontkurken.

Ach ja kan ze ook zeggen dat ze t licht heeft gezien.
Altijd beter dan dat ze tegen de lamp loopt.
Maken ze toch altijd overal een drama van

Voor mijn part, knal je met die bol op je nek, tegen een kozijn, in je zogenaamde thuis paleis

Amalia lijkt helaas heel veel op haar arrogante oma en vader. Wat kledingkeuze betreft, kan ze nog wel wat beter advies gebruiken dan wat ze nu krijgt.

Goeie jurk stond Amalia mooi en kleed haar slanker af. Top!😀
Eindelijk iets zonnig en fleurigs aan.
Zo jammer dat ze niemand heeft dus haar elke dag een mooi kapsel geeft.
Opsteken een x en eens kleur erin.
Ze kan zoveel ermee doen & een mooi make-upje zou haar laten stralen als een prinses!😍

Werkbezoek !! ?? Vreemde taal

Gele jurk bedoel ik natuurlijk en geen goeie.😉

Amalia wees zelfverzekerd meid!
Je bent goed & leuk zoals je bent.
Niet zeggen over jezelf: ‘ik ben zo onhandig!’ & dat je geen idee hebt hoe je iets moet doen
Gewoon doen alsof je zelfverzekerd bent!
Dan straal je dit ook uit.
Cursusje zelfvertrouwen & mediatraining zou he goed doen!😁

Mooi gezegd, ze is een mooie vrouw

Inderdaad. Stel je even in de plaats, wat moeilijk is. Zij is bovendien 18…. hoe waren jullie? In een ‘normaal’ leven ? Direct de perfecte volwassene …. denk het niet! Foei

Zij is 19 jaar, niet 18.😁

Ik ging meteen WERKEN toen ik op mijn 16e de MULO had afgerond en in de avonduren mijn Schoevers diploma had gehaald. Jazeker, de perfecte volwassene en GEEN OPVRETER!

Amalia is eigenlijk een heel rustig introvert verlegen meisje. Voelt zich heel ongemakkelijk in zo’n spontane omgeving.
Ze heeft meer dat onhandige onzekere karakter van haar pa.
Heel lastig als je nu al & straks in de toekomst áltijd in het middenpunt van de belangstelling zal staan.
Zusje Alexia zou het veel beter passen. Die is spontaan, zelfverzekerd en danst zo mee op elk feestje!💃
Sneu dat Amalia zich zo ongemakkelijk voelt tussen al die feestende mensen.
Ze voelt zich duidelijk doodongelukkig. En scant constant of iedereen gek naar haar kijkt.

Dat ze zich zo ongemakkelijk voelt…niet zo vreemd als je de reacties hier leest…haren zijn niet goed, jurk en/of jas niet goed en het meest onbeschofte is wel het advies om af te vallen…hoezo?? Ben je dan wel een beter mens? Weet je, Tina, prinses Amalia zou, als ze dat wil, nog kunnen afvallen, maar jouw karakter waarschijnlijk niet…dus beter dik dan onbeschoft

Juist!! Goed gezegd Deetje.

Ik vind Amalia eigenlijk een hele mooie meid van 18, misschien nog een beetje dik, maar dat komt wel goed, had ik ook. Puppyvet heet dat meen ik me te herinneren.
En dat ze onzeker is kan ik me heel goed voorstellen. Ga er maar aan staan, spontaan doen waar de hele wereld bij staat.
Sterkte Amalia👍