Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers is onherkenbaar na vele kilo’s te zijn aangekomen


nicole kremers

In de wereld van glamour en glitters waar Nicol Kremers zich bevindt draait alles om uitstraling en schoonheid. Ze heeft naam gemaakt met haar lucratieve onderneming in de handel van pikante foto’s. Maar hoewel haar volgers dol zijn op haar verleidelijke verschijning laten ze zich gemakkelijk verbazen door haar recente foto’s waarin Nicol geniet van een goede maaltijd. Ze deelt openlijk haar voorliefde voor een stevige rookworst tot verbazing van haar fans. “Binnenkort kun je met Peter gaan sporten,” luidt een van de opmerkingen.

Traumatische ervaringen kunnen soms leiden tot comfort-eten en Nicol lijkt hier geen uitzondering op. Ze heeft eerder onthuld hoe diep de wonden zijn die haar ex-partner Peter Gillis haar heeft toegebracht. Van het pijnlijke knijpen in haar tepel tot het bijten in haar rug, Nicol heeft het zwaar gehad. Dit kan verklaren waarom ze soms haar toevlucht neemt tot comfortfood.

Toch lijkt niet iedereen gecharmeerd van Nicol’s lichaamstransformatie. Onder haar laatste foto’s stromen de negatieve reacties binnen. “Kan zo in de wei gaan staan,” sneert een volger, terwijl een ander die zich voordoet als Ludo uit GTST opmerkt: “Jij hebt echt goed bij de Rozenboom gegeten de laatste dagen.” Deze bijtende opmerking verzamelde al snel honderden likes.

Ondanks de kritiek is er ook een groep die Nicol’s nieuwe uiterlijk juist toejuicht. “Hoe voller hoe beter,” juicht een volger, en een ander complimenteert: “Lekker een maatje meer.” Rien, een van haar fans, kan zijn enthousiasme niet verbergen: “Lekker, extra veel vlees!” Het blijkt dat smaken verschillen, en terwijl sommigen kritiek uiten, zijn er genoeg die meer waarderen dan alleen haar uiterlijk.

Hieronder dee foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties