Het laatste showbizz nieuws

Katja Schuurman, Shownieuws

Katja Schuurman probeert op bizarre manier om van haar soa af te komen


Katja-Schuurman

In de schijnwerpers van de sociale media heeft Katja Schuurman recentelijk wat controverse veroorzaakt met een ongelukkig getimede sponsordeal. De geliefde actrice en presentatrice die altijd een open boek lijkt te zijn over haar leven, onthulde dat ze last heeft van een koortslip en dat ze dit ongemak gebruikt als springplank voor haar nieuwste samenwerking met Frecious Slow Juice. “Ik heb voor het eerst in mijn leven een koortslip dat zegt in ieder geval dat mijn lichaam wel iets schoner mag,” deelde ze mee in een recente promotievideo.

Maar de reactie van haar fans was niet bepaald wat je noemt laaiend enthousiast. Ze waren snel met het benadrukken van de blijvende aard van het herpesvirus. “Herpes kun je niet genezen. Fake news,” luidde een directe reactie van een kritische volger. De claims dat een sapkuur herpes zou kunnen genezen of voorkomen vielen duidelijk niet in goede aarde.

Katja onverstoord door de kritiek verdedigde haar nieuwe zakelijke onderneming door te benadrukken hoe belangrijk een gezonde levensstijl is ondanks haar recente virale uitbraak. “Dat zeg ik niet haha. Hij was na drie dagen ook niet weg hoor. Maar goeie weerstand door gezond zijn helpt om nieuwe te voorkomen,” probeerde ze de situatie te verduidelijken. Desondanks liet een van haar volgers er geen misverstand over bestaan hoe hij de situatie zag: “Er is geen detox op aarde wat herpes (koortslip) weghaalt. Lekker mensen in de zeik nemen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je gevoelig bent voor een koortslip, dan kan je nog zo’n schoon lichaam hebben. Maar verminderde weerstand, een vuil glas in de horeca, of bij vrouwen de menstruatie kunnen al een koortslip veroorzaken. Je bent er gevoelig voor of niet. Maar je kan jezelf dan wel zelf een soa geven. Dus ervan afblijven, en kom je er wel aan. Goed je handen wassen. Anders geef je je bedpartner ook een soa.

Laatst bewerkt op 9 dagen geleden door Yvon