Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Zoon Wendy van Dijk krijgt rake klappen voor zijn neppe gedrag


sem

In de immer bruisende wereld van de showbizz heeft columniste Hester Zitvast weer van zich laten horen en ditmaal is Sem van Dijk de zoon van bekende Nederlanders het onderwerp van haar scherpe pen. Hester die niet terugdeinst voor een stevige uitspraak heeft het raptalent van Sem bekritiseerd in haar columns voor Flair en Vrouw. Volgens haar is het niets meer dan “rijmelarij van likmevestje” en verdient het geen aandacht van grote entertainmentplatforms zoals RTL Boulevard en Shownieuws.

Hester, zelf moeder van vier uit haar frustratie over wat zij ziet als de onverdiende mediabelangstelling voor ‘nepokinderen’ zoals Sem. Ze betoogt met een snijdende toon: “Je ziet het wel vaker; kinderen die alleen iets bereiken omdat ze een kruiwagen hebben. Neem Sem van Dijk bijvoorbeeld. Die rapt en dat was werkelijk niemand opgevallen, als hij geen bekende ouders had.”

Verder maakt ze een punt over de wijze waarop Sem zich presenteert ondanks zijn opgroeien in een miljonairsgezin met een ‘gek accent’ dat zijn zogenaamd loodzware leven illustreert of hij uit de ghetto komt. Hester spot: “Met een gek accent geeft hij zijn toehoorders een inkijkje in zijn loodzware leven, zo in de schaduw van papa en mama.”

De kritiek wordt nog scherper wanneer ze Sem’s artistieke uitingen bestempelt als “dolkomisch” en “dieptriest” tegelijkertijd. Hester’s column bevat ook een reflectie op de veranderende tijden binnen de entertainmentindustrie waarbij ze verwijst naar de Borsato-kinderen die nu gewone banen hebben. Ze merkt op: “Misschien moeten er nog wel drie albums floppen voor het aanslaat en misschien moeten jullie het doen wel de rest van je leven doen met een ‘gewone baan’. Ook prima.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties