Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vriendin Nick Schilder is ook helemaal klaar met Simon Keizer


De soap rond Nick & Simon lijkt maar niet te stoppen. Eergisteren lieten wij nog weten dat Nick & Simon te zien waren in het programma I Want Your Song op SBS6. Het programma werd zeer slecht bekekenen, maar er viel nog wat anders op. Namelijk dat ze elkaar tijdens het hele programma nog eens aankeken. In Volendam weten ze het al zeker de twee hebben bloedbonje met elkaar en kunnen elkaar niet meer luchten of zien.

Dat de vriendschap echt helemaal over is tussen hun bewijst ook een cameraploeg van Shownieuws op het  ZAND-festival in Almere gisteren. Daar blijkt namelijk dat de twee in aparte auto’s aankomen en ze elkaar geen blik waardig gunnen op en achter het podium.

Maar nu blijkt ook Kirsten Schilder de vrouw van Nick Schilder helemaal klaar te zijn met Simon Keizer. Kirsten heeft Simon namelijk ontvolgd op Instagram en dat doe je eigenlijk alleen maar als er echt wat aan de hand is en je niet meer geassocieerd wil worden met deze persoon.

Het zou allemaal te maken kunnen hebben met de juice die vorige week naar buiten kwam over Simon. Er gingen namelijk al eerder geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het schandalig als je een vriendschap kapot maakt omdat een vriend regelmatig vreemd gaat . Dat is naar mijn mening puur privé . Je hoeft niet alles te delen met vriendschappen . Maar ik vermoed dat er wat anders achter zit . Heeft Simon misschien de vrouw van Nick ook gedaan !?

Man zeker……?

Simon keizer was al een kwal

Niet tof van Simon als dit waar is ( vreemd gaan) zelfs lullig en zwak als je vrouw zwanger is maaaaarrrr moet je een vriend daarom totaal afschrijven? Is dit niet iets tussen man en vrouw? Ik zou mijn vriend die ik waarschijnlijk eerder en beter zou kennen dan zijn vrouw uitschelden, door elkaar schudden maar niet zomaar afschrijven.

Dat gaat ons geen flikker aan wat die 2 privé doen. Ze maken mooie muziek.

Vriendin ? Die twee zijn al jaren gelukkig getrouwd!

Achjeee en die vrouwen doen niks verkeerd zeker ongeacht of die vrouwen vrijgezel zijn blijf van een getrouwde vent af
Wat Simon deed/doet is ook giga fout maar tegenwoordig wordt alles over één kam geschoren die vrouwen weten ook wel wat ze doen en die komen overal mee weg dat klopt ook niet!!

vreemdgaan is fout maar vreemdgaan terwijl je vrouw zwanger is ? Is fout in het kwadraat!

Nick & Simon vrienden voor het leven.
dan steun je elkaar. Niet dat dit goed te praten is,maar probeer het voor een volgende x uit zijn hoofd te praten. Goed heel goed met elkaar praten

Daar moet géén vriendschappelijke relaties van vroeger,schooltijd én nu tevens vrienden/vriendinnen niet kapot gaan zeker na ong 20 jaar lief en leed zijn ontstaan😳🤪🤯