Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De man van Hélène Hendriks blijkt 22 jaar ouder te zijn, identiteit eindelijk onthult


helene

Het geruchtencircuit rondom Hélène Hendriks en haar mysterieuze geliefde heeft de gemoederen flink opgeschud. Terwijl speculaties over een aanstaande bruiloft door Hélène zelf van tafel werden geveegd bleef de nieuwsgierigheid naar de identiteit van haar partner onverminderd groot.

Maar de man van Hélène die ze zo geheim probeerde te houden is onthuld door een juicekanaal na een lange speurtocht. De man in kwestie wiens virtuele voetafdrukken een pad van verouderde posts en dubbelgeplaatste foto’s nalaten lijkt niet te beseffen dat zijn digitale persona vragen oproept. Zijn profielfoto, een ode aan exotische smaakmakers, en zijn voorliefde voor het delen van identieke bierfoto’s schetsen het beeld van iemand die zich comfortabel voelt in zijn eigen wereld ver verwijderd van de dynamiek van hedendaagse social media.

De twee kennen elkaar via de hockeywereld waar Hélène op hoog niveau speelde voordat ze voor de televisie ging werken. Het leeftijdsverschil dat geschat wordt op minstens 22 jaar werpt een nieuw licht op de relatie en geeft wellicht aan waarom Hélène haar man geheim wilde houden. De man zou 66 jaar zijn. Tja blijkbaar heeft Hélène een zwak voor oudere mannen hé ze kan het ook bijzonder goed vinden met Johan Derksen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar bemoeit iedereen zich mee!!
Laat die meid met rust bah!!!

Ja hoor echt??? Zo’n knappe spontane humorvolle vrouw met zo’n ouwe knar.
Verrassend!

Waarom iedereen heeft zijn eigen keuze

Hun leven, hun keuze, hebben we niets mee te maken.

Precies laat ze lekker

Ben jaloers op die vent 😂

Dat snap ik Kees. Ik denk wel meer mannen in Nederland. 😂

🙀🙀🙀

Over 5 jaar loopt ie met zijn rollator 🥴 Die mooie goed en jonger uitziende Helène is straks mooi de pineut.

Is haar leven toch

Als het echte liefde is, maakt dat voor de ander niets uit.

Laat haar lekker haar gang gaan ze heeft recht op een prive leven