Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John van den Heuvel barst in huilen uit tijdens interview


john van den heuvel

In een aangrijpend interview voor het programma ‘Adieu God’ dat binnenkort wordt uitgezonden spreekt NPO-coryfee Tijs van den Brink met misdaadjournalist John van den Heuvel over een diep persoonlijke tragedie. RTL Boulevard heeft al een voorproefje gegeven van deze bijzondere aflevering waarin John een zeer emotioneel moment deelt over het verlies van zijn dochter Kirsten die 33 jaar geleden levenloos geboren werd.

De presentatie van het fragment door Luuk Ikink in ‘RTL Boulevard’ bereidt de kijkers voor op een intiem en ontroerend gesprek. “Tijdens dat gesprek hebben ze het over Kirsten de dochter van John en zijn vrouw die 33 jaar geleden levenloos ter wereld kwam”, vertelt Ikink aan het publiek.

John van den Heuvel normaal gesproken de stoïcijnse misdaadverslaggever, toont een zeldzame kwetsbaarheid als hij terugdenkt aan die noodlottige dag. “Ik kan het me nog herinneren. Het was eigenlijk een beetje het ochtendgloren. Er viel licht de kamer binnen, dus ehh…”, begint hij, zijn zin niet afmakend omdat de emotie hem overmant. Met een ongemakkelijke lach probeert hij de zwaarte van het moment te verlichten, terwijl Tijs van den Brink opmerkt: “Het raakt je”.

John onderbreekt het gesprek even om een slok water te nemen een moment van menselijkheid dat het verdriet laat zien dat nog steeds diep zit. “Eigenlijk net op het moment dat de bevalling daadwerkelijk plaatsvond dus de geboorte plaatsvond… En dat moment van die geboorte was toch mooi en ontroerend, ondanks het feit dat het kindje niet meer leefde.”

In de studio reageert Luuk Ikink met een begripvolle toon: “Ja, daar word je een beetje stil van, hè?” Verslaggever Aran Bade voegt toe: “Dat is het mooie aan dit programma ook vind ik altijd weer, dat er altijd weer iets naar boven komt wat we niet weten en waar we John ook niet vaak over gehoord hebben.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En zo hebben veel van ons een diep verdriet wat nooit helemaal over zal gaan🌷

Waarheid als een koe.