Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick & Simon kijken elkaar nog eens meer aan, hebben bloedbonje


Eerder gingen er al geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar een paar weken geleden werd duidelijk dat Simon Keizer aan de lopende band zou vreemdgaan. Maar liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat.

Kort daarna liet weekblad Privé weten dat het zangduo Nick & Simon er na 18 jaar mee zullen ophouden. De reden lijkt toch stiekem alle juice te zijn die naar buiten is gekomen over Simon zijn avontuurtjes buiten de deur. Ze willen niet stoppen met zingen dus gaan ze waarschijnlijk wel solo verder.

Gisteren waren Nick & Simon nog te zien in het programma I Want Your Song op SBS6. Het programma werd zeer slecht bekekenen, maar er viel nog wat anders op. Namelijk dat ze elkaar tijdens het hele programma nog eens aankeken. In Volendam weten ze het al zeker de twee hebben bloedbonje met elkaar en kunnen elkaar niet meer luchten of zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jullie moeten niet zo dom kletsen,ze zaten gewoon te praten en te geinen met elkaar,beter kijken en je mond houd en zou je sieren.

haha dream on

Altijd zo jammer dat het zo moet gaan.
Is er succes met een behoorlijk hoog
Inkomen.
Spat het uit een om het vreemd gaan.
Hoe diep zat dan de vriendschap.
Daar buiten als het waar is.
Waar haken ze het gore lef vandaag
Om hun vrouw te bedriegen puur uit lust.

Ik was vandaag op Zand daar waren Nick en
Simon ook en zongen helemaal vanouds
En heel gewoon met elkaar