Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Simon Keizer bedriegt zijn vrouw Annemarie al jarenEr gingen al eerder geruchten dat Simon Keizer zijn toen zwangere vrouw zou hebben bedrogen. Maar volgens een juice kanaal bleef het hier niet bij en zou Simon Keizer aan de lopende band vreemdgaan. Mara liefst 7 vermeende minnaressen van Simon klappen uit de school over hoe hij te werk gaat.

Volgens een aantal van deze vrouwen zit Simon op een camsite en heeft hij ze zo ontmoet.

 ,,Hij zit daar regelmatig op en probeert via daar verder in contact te komen met dames. Een dame geeft aan dat zij hem hier al jaren geleden op heeft gespot en een andere dame vertelt dat dit bij haar nog recentelijk was.”

Simon Keizer gaf zelfs zijn nummer aan deze vrouwen en belde ze minimaal 1x per week op.

 ,,Die werden uitgenodigd bij hem op kantoor, daar heeft Simon namelijk een ‘mencave”. Met de andere dames sprak hij via zijn fake Snapchat account, via hier stuurde hij ook regelmatig pikante foto’s van zichzelf en vroeg hij de dames om verzoekjes.”

Ook zou Simon heel slecht over zijn eigen vrouw praten tegen deze dames en kwam hij soms over als een stalker en belde hij een dame soms wel 4x in de nacht. Hij zou zelfs verschillende soa’s hebben opgelopen en dan moest hij aan de antibiotica. Hij zou dan tegen ze vrouw hebben gezegd dat de antibiotica voor een virus was die hij in het buitenland had opgelopen.

Deel deze juice!

65 Reacties

 1. Cisca

  Dat je je eigen vrouw zo kan vernederen !!! Nu kijken wat ze doet, blijft ze bij hem of verlaat ze hem ???

  • Colette

   Waarom neemt iedereen altijd alles meteen aan voor zijnde dat het de waarheid is ! Laat ze allemaal toch hun eigen leven leiden. Wie zijn wij om ze te be- en veroordelen !

   • Cobie Janssen

    Nou zo een schoonheid is het niet .🤔

    • mark

     daarom kan zij wel lief zijn

    • Anna

     We zijn pas op de goede weg als we nu eens beseffen dat we ook dieren zijn en het natuurlijke gedrag van voortplanting niet altijd bij de zelfde persoon kunnen vinden ,voor sommige is dit ontzettend fijn maar voor de meeste niet haalbaar.Zolang wij huwelijken en eerlijke trok gaan beloven is dat triest,weet wat je zegt en besef wat je aankan Het huwelijk is zot. Jezelf en andere iets opleggen wat zeer tegen het dierlijke ingaat. Wees eerlijk,Bekend zijn zitten teveel verleidingen aanvast,dat is lastig vol te houden,Simon neigt duidelijk naar obsessief gedrag slaat er ook in door,kan het duidelijk niet aan om zijn vrouw op deze manier voor schut te zetten.Zeg dan heel simpel ik hou van alle vrouwen en mijn vrouw weet dat ik vind het lastig dan is er respect want de dames die gevoelig zijn voor zo een zogenaamde popiejopie,althans daar gaan ze helaas zelf in geloven ,worden er net zo goed in betrokken.Simon moet eerst een vent worden dan je alleen bezig te houden met je aandachts gekheid want dat is wat dan de boventoon speelt,misschien weet zijn vrouw het wel hun leven hun regels,maatschappelijk gezien moet er eerlijker en gezonder gekeken worden onder de mensheid we zijn niet monogaam geboren het is erin gepepert.

     • Carientje

      Hahahahaha
      Dierlijk instinct.

      Jij bent af en mag terug naar school!

      Wat jij neult is klinkklare onzin. Heeft geen ene moer met dierlijk instinct te maken. Wij zijn helaas intelligente wezens. Kerel kan ook gewoon zijn normen en waarden naleven en als hij dat niet kan had ie geen huwelijk aan moeten gaan.

      Hahahahaha stop eens mensen met dieren te vergelijken en andersom!
      Is een reden voor he dat dat dieren zijn en geen mensen!

     • Mark

      Mee eens hoor Anne.
      Mag ik je nummer 😉

     • Willem

      Jammer dat jij geen flauw benul hebt van levenslange trouw en dat je jezelf vergelijkt met een konijn dat geen enkele beheersing heeft .. maar trek die vergelijking dan niet anderen over de kop aub.

    • MAC

     Geloof er niets van !!!

   • Tonnie Verbeek

    Zo is het

   • Wilma

    Precies Colette, laat ieder voor zich kijken hebben schurft genoeg🍀

   • Marianne

    Helemaal mee eens

   • Heel goed Colette Chapeau 👌

   • Cero

    Ze moeten inderdaad lekker zelf hun gang gaan, mits het over gelijkwaardige ‘relaties’ gaat natuurlijk. Echter niet heel prettig als je opgezadeld wordt met een SOA door de kruisbestuivingen van voor jou zo vertrouwde echtgenoot…..Afspraken hierover geeft je in ieder geval nog een keuzemogelijkheid….of je wel of niet een SOA risico wilt nemen..

   • Rob

    Wijze woorden!!

   • P.

    Wat vreselijk voor die vrouw, zeg.
    Althans als dit de waarheid is.
    Hopelijk overleven ze dit drama.
    Waarom doen mensen elkaar zulke dingen toch aan.
    Heel veel sterkte gewenst voor jou.
    Van eenverdrietige moeder

  • Margo Pieterson

   Zo zie je maar hoe mannen met vrouwen omgaan in Nederland.

   • Wilma

    En hoe gaan vrouwen met mannen om, of vrouw met vrouw, of man met man, laat deze mensen het mooi zelf uitzoeken…ieder zijn ding🙈

    • V

     Sorry dat ik het zeg, maar Annemarie is geen aantrekkelijke vrouw. En zo dweperig doen met dat mrs Keizer op insta lijkt me als partner heel benauwend. Net zo’n hijgend hert die de hele tijd in je nek hangt

     • A

      Ja mrs Keizer dat vond ik ook altijd zo sneu… ze is een moeke

   • Arjan

    Euh wil je niet alle mannen over een kam scheren!! Dank u

   • Ron

    Er zijn ook genoeg vrouwen die er wel weg mee weten. Leg niet alleen de schuld/probleem bij de mannen !

   • Ahum dus vrouwen doen het niet ,dream on margo!!!!

  • D

   Ik ken ook zo iemand ,die blijven door gaan met liegen die stoppen niet als ze verstandig is gaat ze bij hem weg want dat verdiend ze niet om zo vernederd te worden

  • Elien

   Tjonge jonge. Wat een ophef. De halve wereld gaat vreemd. Zo’n vent moet je er gewoon uit flikkeren. Is mij goed bevallen.

 2. LISA

  ze krijgen allemaal een beurt geloof ik,

 3. Lekkah belangrijk dat is het leven van een popster ….voorbeelden ten over …dat dus

 4. Els

  Wat zal hij trots ,ijn op zichzelf….NOT

  • Hennie

   Wat een gezeik gebeuren wel ergere dingen in fe wereld daar is vreemdgaan niks bij lekker belangrijk zeg

 5. Helen

  Wat is die Simon een enorm
  dom persoontje. Om zo’n mooi gezinnetje met alles wat hij heeft op de waagschaal te leggen.
  Zoiets doms komt altijd uit.
  Succes verder met de toekomst.

 6. Yvonne

  O wat erg voor zijn vrouw. Zo zie je maar als zangers acteurs de kans krijgen doen ze het met elke vrouw.

  • Tina

   Als mensen die dit allemaal zo klakkeloos aannemen,nu ook eens alles klakkeloos aannamen dat deze regering van nederland een tri-stad wil maken schoten we al een eind op.

 7. flopje

  Hij laat zijn paling lekker zwemmen.

  • Moon

   En jullie gaan mij vertellen dat de vrouwen heilig zijn , Ze zien alleen dingen wat de man doet

 8. Annemiek

  Zijn dit niet zijn zaken?

  • Jeannie Bessems

   Nee . Ik wil het ook weten als mijn man me als een stuk vuil behandeld . En als ze een open relatie hebben is het best .

  • Jan smit

   Als er riet om t slootje staat….
   Dan kan de paling erin.

 9. Ja dat is niet eerlijk gezegd

 10. Eric

  Het zijn net echte mensen die zogenaamde “sterren” Lekker belangrijk 🤮

 11. AC pot

  Wat een dom wijf de takken trol

 12. Nou mij verbaasd niks meer. De meeste lijken zo aardig, lijken hè. Pfff 🙈

 13. Kim

  Zo zijn mannen gewoon. Bijna alle mannen bedriegen hun vrouw/ vriendin. Alleen bij bekende mannen komt dat makkelijker uit en in het nieuws.

  • Jack

   Wat een beeld over alle mannen.
   Wat denk je van de vrouwen? Hoeveel vaders mogen hun kinderen blijven zien? Het ligt altijd aan die rot man.
   Als je een publieke functie hebt blijft niets privé je bent dan ook heel erg naïef als je denkt iets te doen wat geheim moet blijven. Nieuws is nooit echt het nieuws. Misschien is t met wederzijdse goedkeuring.

   In mijn 16? Vrijgezelle jaren de bloemetjes buitengevel maar nooit iemand mee naar huis.

   Ik vind wel dat wanneer je een contract/afspraak aangaat met iemand deze moet beëindigen voordat je iets met een ander begint of dat de omstandigheden zijn veranderd. Zo hou je die persoon in ere dit geld natuurlijk ook voor vrouwen.

   Als je op je kantoor een mancave hebt zal t niet zo zijn dat vrouwlief er dan vanaf weet en de voorwaarde heeft gesteld niet thuis? Als dit allemaal al waar is.

 14. Barbara Hellemons

  Zijn die mannen echt zo dom dat ze zo’n risico lopen!!???Ze zijn zo bekend dan weet je toch dat dat een keer uitkomt….????Of is dit weer zo’n cannemeijer verhaal

 15. Moi

  Meeste mannen denken met hun zak.. domdomdom.. Oww we zijn zo gelukkig.. hebben zo’n fijn gezin.. blablablabla

 16. Roy

  Weet je ik geef Simon groot gelijk! Eerder dacht ik net zo als iedereen maar we hebben dit leven ons ook maar aangeleerd! Ons instinct zegt dat we voort moeten planten en we zijn wat dat betreft 1 met alle andere levende wezens op aarde! Waarom zou je dan als je maar 1x leeft zo saai willen leven? Wij gaan straks de geschiedenis boeken in van de generatie die qua techniek het meeste uitvond misschien maar die op bed techniek gebied nog maar net naar de heren kon! Wordt eens wakker mensen en leef!

  • Iemand

   Dus volgens jou leef je pas als je zoveel mogelijk het bed induikt. Als al die vrouwen van die man een kind zouden krijgen dan zijn ze niet thuis waar zijn ze dan met hun voortplanten.

  • Lotteke

   Pardon?
   Jij bent er dus ook zo een….
   Mag hopen dat je geen vrouw of vriendin hebt….
   Respectloos ben je dan…..

  • Ank

   Nou…misschien kun je beter vrijgezel blijven…dan maakt het niemand geen reet uit! Kijk naar DJ Jean…

 17. Esther

  Deze verhalen doen al jaren de ronde over hem

  • Lotteke

   Pardon???
   Een heel gezin kapot en tegenwoordig vele gezinnen…..
   Ik vind het best erg hoor….
   Mannen, houd je zak in je broek en koester je eigen relatie, neem nl aan dat je er toendertijd zelf voor gekozen hebt en wanneer het je niet meer bevalt, ga dan scheiden…
   Maar dit is respectloos!!!!
   En over die meerdere vrouwen….
   Neem aan dat Simon echt niet bij hun aan de voordeur aangebeld heeft hoor, dus je bent het zelf aangegaan met een getrouwde man en bent zelf de hoer gaan uithangen!!!

 18. Gida De Bruijn

  Yvonne niet alleen BN’ers doen dat hoor neem maar van mij aan als iedere man ( vele) de kans krijgen gaan ze er voor en denken niet aan hun vrouw of gezin ze,denken maar aan ÉÉN ding ….

 19. Terwijl jullie hier zitten te oordelen,
  wat doet jullie wederhelft?

 20. Jaap

  Heel die TV wereld is dood ziek bestaat alleen maar uit viezerikken

 21. Lotteke

  Sorry, maar deze vrouwen dan….
  Zij wisten dat hij getrouwd was….
  Goedkope vrouwen zijn het…
  Blijf met je poten van een getrouwde vent af!!!
  Doe normaal en kleed je normaal!
  Men loopt er tegenwoordig ook wel erg als een lustobject bij…
  Vreselijk en het dan gek vinden dat mannen reageren…
  Een man mag zich op “de wallen” wel ophitsen, maar tegenwoordig loopt het ook met bh en broekje waar billen onderuitkomen op straat rond…. En dan moet er bij de man ineens maar een knop omgaan dat hij zich nu niet mag ophitsen….
  Sorry, ik zie geen verschil…
  De vrouwen zijn hier echt een groot aandeel in hoor….
  Zij presenteren zich hoerig!
  Respectloos voor zichzelf en voor de gezinnen die ze kapot maken!!!!

 22. Gitty

  Ach dat kindvrouwtje van em maakt dat niks uit joh!
  Als ze maar haar luxe leventje kan leiden.
  Hij kan veel knapper vrouwen krijgen.
  Dan zo’n lilliputter met haar kinderachtige stemmetje.

  • Claud

   Dus als JIJ iemand lelijk en kinderlijk vindt is alles geoorloofd? Iemand is schuldig tot het tegendeel bewezen is, tegenwoordig is het trial by media. En zo wie zo gaat de rest van Nederland het niets aan!

 23. Peggy Alting Siberg

  Zo is dat die vrouwen denken oh fijn een bekende Nederlander….Die bieden zichzelf aan, kunnen ze opscheppen…En vinden het oké om een huwelijk kapot te maken, en partner openlijk vernederd wordt… Deze vrouwen zijn in mijn ogen goedkoop…En als ze een soa willen oplopen, succes ermee….Worden ze gelijk afgestraft…😠😷

 24. Noella

  Ik vind al deze reacties zo geweldig, maar weet je wat het verschil is? Bekend of niet . Mannen zijn niet zo geniepig dan vrouwen, vrouwen zijn erger op dat vlak. Alles stiekem doen. Over iedereen wel commentaar geven ,maar zelf de heilige maagd uithangen. Terwijl een man 9 op 10 keer een domme actie doet waardoor alles uitkomt . En als heel NL het weet zal zij het ook wel weten en wie weet weten ze het wel van elkaar . Maar voor de buitenwereld het mooie stel zijn en voor de kids doe je toch net iets meer moeite ipv ineens uit elkaar te gaan . Vooral al je naam dagelijks in de media terechtkomt. Believe me!!!

Geef een reactie