Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Irene Moors doet pikante onthulling over koning Willem-Alexander


Irene-Moors

Irene Moors heeft onlangs een frappant detail gedeeld over haar eerste ontmoeting met koning Willem-Alexander—destijds nog prins. Op Instagram blikt ze terug op een bijna sprookjesachtige gebeurtenis die plaatsvond tijdens de première van ‘The Lion King’ in november 1994 een tijd waarin de prins nog vrijgezel was.

Irene herinnert zich hoe ze bijna een bijzondere connectie maakte met Willem-Alexander. “Deze foto is gemaakt door Joop van Tellingen tijdens de première… Hij had toen nog geen verkering,” onthulde Irene op haar sociale media, terwijl ze het bewijs deelde om eventuele sceptici de mond te snoeren. “Voor het programma Telekids probeerde ik op de rode loper, op aanwijzingen van Joop zo dicht mogelijk bij de prins te komen. Dat lukte. Ik stond zelfs naast hem, getuige deze foto.”

De nabijheid van de toenmalige prins maakte haar zichtbaar nerveus. “Bloednerveus deed ik mijn presentatie over mijn zogenaamd ‘spannende’ date op de camera. Ik had totaal niet door dat de prins mee luisterde en best vriendelijk naar mij lachte. Het had zomaar anders kunnen lopen.” Irene suggereert dat een kleine verandering in haar reactie die dag misschien haar hele leven had kunnen veranderen.

De foto die Irene deelde toont Willem-Alexander met een brede grijns, kijkend naar haar. Het moment van wat ‘had kunnen zijn’ werd niet gemist door nieuwslezer Celine Huijsmans, die reageerde met: “Volgens mij ben je zeker zijn type!” Had Irene net zo verleidelijk terug gelachen had ze misschien wel aan de zijde van de koning gestaan bij officiële gelegenheden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties