Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat de foute kant op tussen Nick & Simon


Gisteren lieten wij nog weten dat Nick & Simon te zien waren in het programma I Want Your Song op SBS6. Het programma werd zeer slecht bekekenen, maar er viel nog wat anders op. Namelijk dat ze elkaar tijdens het hele programma nog eens aankeken. In Volendam weten ze het al zeker de twee hebben bloedbonje met elkaar en kunnen elkaar niet meer luchten of zien.

Dat de vriendschap echt helemaal over is tussen hun bewijst ook een cameraploeg van Shownieuws op het  ZAND-festival in Almere gisteren. Privé-baas Evert Santegoeds vertelt er in Shownieuws het volgende over.

“Nick stond in de file op de A6 en Simon was wel op tijd, dus dat wekt de indruk dat ze niet meer met één auto naar een optreden gaan.”

“In een tijd van stikstofcrisis en allebei uit Volendam moeten komen en naar Almere moeten gaan, zou je denken: die carpoolen wel. Nee, dat doen ze niet, want ja, de sfeer tussen de heren – we hadden al een tijdje het vermoeden – is niet zo heel erg lekker. Daar merk je ook wel wat van op het podium.”

“Onze verslaggever die daar aanwezig was zegt: ‘Ze gunnen elkaar gewoon geen blik waardig lijkt het wel.’ Als je erop gaat letten is het waarschijnlijk heel lang niemand opgevallen, maar nu we weten dat ze uit elkaar gaan is duidelijk dat Nick & Simon samen hun langste tijd gehad hebben.”

“Als ze gewoon zouden boteren dan zouden ze lachend naast elkaar op het podium staan en dat doen ze niet. Als je daarop let zie je ook wel dat de koek een beetje op is.”

Volgens Evert zullen ze breuk eind van deze maand aan tafel bij Eva Jinek officieel maken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja jammer dat het zo moet gaan… en eigenlijk vind ik dat nick heus wel iets tegen simon mag zeggen over zijn vrouw bedriegen,maar vind ik dat hij niet zo mag oordelen want het is niet zijn huwlijk,dus eigenlijk heeft hij er niks mee te maken. Het enige wat hun moeten doen is samen zingen/ werken….

Wij hebben ze gezien in gouda,simon en garfunkel muziek.uitstraling op het podium,nul.die moeten eens naar mick jagger kijken,79 en de energie spat van het podium af!goed dat ze stoppen

Het wordt hoog tijd dat ze van de buis gaan wat ’n kwijleballen zijn dat.

Altijd als artiesten solo gaan, dan wordt het voor beiden er niet beter op. Ik hoop dat ze een manier vinden als 2 professionals het op te lossen. Iedere vriendschap die over gaat is jammer. Als je tegen je partner iets zegt wat je niet leuk vind dan is de relatie toch ook niet voorbij. Deze ruimte zou bij vriendschap ook moeten zijn.