Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat is er met John de Mol aan de hand? Vermist en nergens meer te bekennen


John-de-Mol

John de Mol de mediagigant die ooit de schijnwerpers zocht blijft tegenwoordig nadrukkelijk op de achtergrond. Na het stuklopen van de verkoop van zijn bedrijf Talpa aan RTL blijft hij een van de invloedrijkste figuren in Hilversum zij het minder zichtbaar voor het grote publiek.

Deze week vierde John zijn verjaardag een moment dat niet onopgemerkt bleef in de media hoewel de tycoon zelf zich schuw van aandacht houdt. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé en stem in de podcast Strikt Privé merkte op: “We zien hem weinig we horen hem ook weinig op het moment. Van de week nog een rechtszaak tegen RoddelPraat en ja, hoe dat gaat aflopen horen we over zes weken.”

Co-host Jordi Versteegden speculeerde over de mogelijke redenen voor Johns terughoudendheid: “Ik denk wel dat hij al die zaken rondom The Voice gewoon afwacht voordat hij weer een interview geeft. Volgens mij is dat een beetje waar hij mee zit.”

Evert die zelf voor een van Johns zenders werkt bevestigde dit gevoel: “Dat idee heb ik ook. Sterker nog: ik weet het wel zeker.” Een opmerking waarop Jordi lachend reageerde: “Haha, ja, jij kent hem.”

Johns laatste publieke optreden was ruim een half jaar geleden toen hij sprak over een goed doel voor de Oekraïense televisie. Rob Goossens herinnerde zich hoe John destijds de media benaderde: “Hij heeft via Peter van der Vorst aan ons laten weten dat het echt niet de bedoeling was dat we andere vragen zouden stellen.”

Toch toen een verslaggever van RTL Boulevard het waagde om naar The Voice te vragen toonde John een zeldzaam moment van openlijke frustratie. Hij stak zijn hand op en verliet abrupt het interview met de woorden: “Het gaat goed. Dankjewel. Oké!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die is met zijn grote vriend Gilles mee op vakantie naar Dubai 😉

Dat ze daar dan lekker blijven.