Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam veroorzaakt ophef met opzienbarende outfit


Jutta-Leerdam

De schaatswereld werd opgeschud toen Jutta Leerdam aankondigde haar schaatspak van Jumbo-Visma aan de wilgen te hangen. Op Instagram deelde ze een emotioneel bericht dat ze de gele outfit inruilt voor nieuwe avonturen. “Ik wilde even laten weten dat ik komend seizoen niet in het geel zal schaatsen. Ik heb op dit moment in mijn carrière iets anders nodig,” onthulde Jutta, die toevoegde dat de beslissing kwam na “een paar moeilijke weken” van diep nadenken, vooral met de Olympische Spelen in het vooruitzicht. Ze bedankte haar sponsors, coaches, en teamgenoten, waarmee ze “een geweldige tijd” heeft gehad.

De reactie van Jumbo-Visma leek te suggereren dat zij het initiatief hadden genomen voor de breuk, iets wat Jutta scherp bekritiseerde als “Damage controle, jammer en respectloos.”

Terwijl de schaatswereld nog natrilt van deze onthulling heeft Jutta geen tijd verspild om zich te wentelen in de glamour van haar privéleven. Aan de zijde van haar vriend de Amerikaanse celebrity Jake Paul vliegt ze van hot naar her in zijn privéjet verkennend van Amerika tot Midden-Amerika. Het paar was onlangs te gast op een ‘gender reveal-party’ van een vriendenpaar een gebeurtenis die in Amerika vaak gepaard gaat met veel pracht en praal.

Jutta echter, besloot het feest een eigen draai te geven met een opzienbarende nieuwe jurk die weinig aan de verbeelding overlaat. De jurk, bestaande uit niets meer dan strategisch geplaatste gaten maakt van bedekking een achterhaalde zaak, een keuze die ongetwijfeld hoofden deed omdraaien.

Hieronder de foto:

jutta
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een kapotmakerij, daar zijn velen goed in, zelfs een beroep ervan gemaakt.
Het lijkt mij dat het belangrijkste punt van die foto is dat die twee verloofd zijn, vreemd genoeg wordt dit detail niet gerapporteerd.

En daar krijgt Loes Smoezenpoes nog geld voor ook ????? Dat ze nog met zichzelf kan leven !!!!!