Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Sarah van Soelen verbreekt alle banden met Rachel Hazes en dit is de reden


Sarah-Rachel

In de krochten van relaties en breuken binnen de Hazes familie blijft één ding opmerkelijk: Rachel Hazes, de baas van de familie onderhield banden met alle exen van haar zoon André Hazes zelfs toen haar eigen relatie met hem vertroebeld was. Van Bridget Maasland tot Sarah van Soelen alle voormalige liefdes van André vonden een vriendin in Rachel terwijl de band met hun ex-verloofde verwaterde. Maar hoe staat het nu met die relaties?

Sarah van Soelen eens een prominente figuur in het leven van André heeft recentelijk haar banden met Rachel Hazes verbroken. “Ik heb inmiddels geen contact meer met Rachel. Er is niets gebeurd tussen ons, maar soms loopt het zo. We leiden ieder ons eigen leven. Het hoofdstuk Hazes is dus in alle opzichten afgesloten”, onthult Sarah in een openhartig interview met Story.

Na jaren waarin ze bijna niet over iets anders dan André kon praten heeft Sarah eindelijk een punt achter deze periode gezet. “Ik ben inmiddels zo ver dat ik dat echt achter me heb kunnen laten. Maar het heeft lang geduurd voordat ik mijn hart weer kon openstellen. Ik was er ook niet mee bezig.”

De verandering heeft Sarah goed gedaan, want er is een nieuwe liefde in haar leven. “Ja, totdat ik deze leuke man ontmoette. Hij komt net als ik uit Rotterdam. Dat alleen al voelt heel vertrouwd. Wie hij is, houd ik nog even voor mezelf.”

Ondanks haar nieuwe romantische avontuur brengt ze het gesprek onvermijdelijk terug naar André. “Met André ben ik totaal niet meer bezig. Ik volg hem niet op social media en luister niet naar zijn muziek. Dat boek is écht dicht.”

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen eindelijk de bladzijde heeft omgeslagen en zich op haar nieuwe leven richt ver van de schaduw van de Hazes.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Áltijd ruzie met iedereen die 2 psycho’s😝

Sarah gebruikte Roggel alleen maar om haar ex terug te krijgen.
Zielig mormel!😂

Die misbaksels zijn zo gestoord, twee gekken bij elkaar wordt natuurlijk mot.

🤣🤣Zo lachwekkend telkens zegt dat desperado poppetje dat ze klaar is met haar ex en er niet meer mee geassocieerd wil worden & toch blijft ze steeds de media opzoeken en leeglopen over André in elk interview. 🤣🤣

Zo, Francien, lekker bezig hè! Onder welke naam plaats jij je volgende kletsverhaal?

🤣🤣 Zo lachwekkend ben jij 🤣 De media zoekt haar op om vragen te stellen over die kleuterjunk, waar zij al heeeeeel lang geen reactie meer op wil geven Dombo.

Siss of moet ik je aanspreken met Francien? Maar hoe het ook zei, vind jij het vreemd als ik niets van jouw commentaar begrijp? En ik begrijp evenmin dat jij mij lachwekkend en een dombo vindt. of heeft dit iets met jouw kampmentaliteit te maken om gelijk maar te gaan schelden?

Evelien, als je goed leest zie je dat die intens domme Siss haar reactie in al haar domheid aan jou richt, terwijl het duidelijk een reactie op Francien is.😂
Nu ga jij je mede Sarah-idool uitschelden voor o.a. Kampersmentaliteit etc.
Echt om te gieren dit, om met Sarah haar woorden te spreken!🤣🤣🤣

Kijk, daar komen die idiote idoolvolgers weer met hun smerige opmerkingen. Zijn tot niet veel beters in staat. Over zielig gesproken.

Ach Bettine, maak je toch niet druk om deze nietsnutten, Tonen alleen maar overduidelijk aan dat je nooit door een luxe wagen overreden wordt, maar altijd door een strontkar

Is dit niemendalletje nog niet uit de media verdwenen?!
Zij is absoluut niet relevant in deze wereld.

Van BFF’s naar dikke haat!😬😂🙄

Kan dat lelijke mokkel met haar eendenbekkie niet wieberen uit de media.

Verrassend die vriendschap kapot!🙀
Vind ze juist zo goed bij elkaar passen..allebei een aandachtsjunk + alles fake en plastic + egoïstisch + narcistisch + wraaklustig + leugenachtig + 100% golddigger + nooit een poot uitgestoken voor werk (alleen als de camera erbij is😆) + niks met kids hébben + verslaafd aan van-alles o.a. drank/shag/drug/zonnebank/exen.

Joppie, jij mag natuurlijk vinden wat jij wilt, maar weet jij wat ik vind? Mensen die op een dergelijke onbeschofte manier en zonder enige reden of aanleiding over een ander spreken of schrijven zoals jij hier doet, bestempelen zichzelf als uitschot.

Zout op met die duck face!!!!!!!😆😆😆😆😆

Lees jij het commentaar van Max maar eens. Die heeft het toch wel bij het rechte eind.