Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Moeder Monique Westenberg wil brasserie Rachel Hazes laten sluiten


Andre-Rachel-hazes

In de bruisende straten van Torremolinos is er onrust ontstaan die zelfs de meest doorgewinterde Hazes fans doet opkijken. De oorzaak? De splinternieuwe brasserie van Rachel Hazes waar achter de schermen meer speelt dan het serveren van tapas en kroketten. Het geruchtencircuit draait overuren, en het lijkt erop dat de familievetes uit het koude Nederland hun weg hebben gevonden naar het warme Spaanse kustplaatsje.

Het epicentrum van dit drama ligt verrassend dicht bij de woning van Annemarie Westenberg de moeder van Monique Westenberg die vlakbij de brasserie woont. De lokale gemeenschap is verdeeld in twee schijnbaar onverzoenlijke kampen: Team Hazes versus Team Westenberg. Terwijl de één de nieuwe horecaonderneming van Rachel prijst om zijn levendigheid klagen anderen over nachtelijke decibels die de Spaanse rust verstoren en dat laatste kamp lijkt geleid te worden door Annemarie Westenberg.

Volgens insiders Bart Ettekoven is de tweedeling in Torremolinos niet te missen. Er wordt gefluisterd over heimelijke strategieën en verborgen agenda’s, waarbij zelfs de suggestie valt dat Annemarie Westenberg haar invloedrijk netwerk mobiliseert om Rachel’s droom te saboteren.

Patty Brard neemt geen blad voor de mond en speculeert openlijk over de mogelijkheid van een heuse hetze, aangewakkerd door jaloezie en oude wrok. De strijd tussen Hazes en Westenberg zo ver van huis, lijkt een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan een al lang bestaande familieprikkelen.

De berichten over ruzie binnen het personeel, geluidsoverlast en de vraag naar de legitimiteit van de vergunning voegen enkel olie toe aan het vuur. De situatie in Torremolinos, ooit een vredig toevluchtsoord heeft zich ontpopt tot een arena waar de strijd tussen twee Nederlandse clans wordt uitgevochten onder de Spaanse zon.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben zeker geen fan van Monique.
Maar als dit waar is, dat haar moeder Rachel dwars zit, kan ik haar geen ongelijk geven. Die feeks heeft het Monique altijd al moeilijk gemaakt, met haar gesteuk, tussen die kleuter en haar.
En dat Monique nog steeds bij die patser is, daar was haar moeder ook niet blij mee, maar het is haar leven.
Maar als iemand mijn dochter altijd dwars zou zitten, dan komt ze bij mij ook aan de beurt. 😉

Raggel schijnt 1 brok stress te zijn. Loopt op het personeel te schelden, stress over de nieuwe zaak, stress over de bubbel tea tent. Brasserie blijkt een kat in de zak, omzet valt tegen. De vraag is, waarom is deze vrouw bij de moeder van Monique om de hoek een zaak begonnen..Spanje is zo gigantisch groot, ze had eerst naast Kluivert een huis in Barcelona, maar nee..Raggel vertrekt naar Zuid Spanje bij die vrouw in de achtertuin. Dat mens heeft geen bord voor haar kop maar een heel servies.

Geen vergunning ?
Sluiten die hap.

Geluidsoverlast ?
Sluiten die hap.

Eigenaresse heet Rachel of Hazes of van Galen ?
Sluiten die hap.

Zo, nu ga ik weer aan het werk.

Rachel had indertijd toch wel snel in de gaten welk vlees zij in de kuip had met die Monique en nu blijkt dat die moeder van hetzelfde soort is. Niet verwonderlijk natuurlijk, want meestal valt de appel niet ver van de boom.

Een paar simpele vragen…waarom begin je dan om de hoek waar die vrouw woont een bedrijf? Spanje is enorm groot. Denk je dan niet hee…de moeder van mijn aartsvijand woont om de hoek? Maar Raggel deed hetzelfde met Sarah van Soelen toen het uit was met Andre werd het spontaan haar beste vriendin. Hoopte ze misschien op vriendschap met de moeder van Monique om zodoende een vinger aan de pols te houden? Wat heeft die Monique nou eigenlijk precies gedaan zodat Raggel precies wist welk vlees zie in de kuip had? Overigens onderschat ik de ultieme vleeskenner niet in Raggel de slagersdochter.

Coby/Chrisje, als mijn onvolwassen zoon van 20 jaar met een 16 jaar oudere vrouw thuis zou komen, zou ik mijn wenkbrauwen enigszins optrekken. Als ik vervolgens hoor dat zij al meerdere – soms – twijfelachtige relaties achter de rug heeft, begin ik kritisch te worden en als dan verder blijkt, dat zij kaartverkoopster is voor één of andere kermisattractie komen er ernstige twijfels. En als ik dan hier en daar wat verder informeer, heb ik binnen korte tijd genoeg informatie om mijn mening te vormen over welk vlees ik in de kuip heb.

Dus jij gunt jouw zoon niet zijn geluk? Want dat is eigenlijk wat jij zegt als hij met een vrouw zou thuis komen die 16 jaar ouder is en een aantal relaties achter de rug heeft en kaarten verkoopt op de kermis?
Ben heel blij dat mijn ouders nooit voor ingenomen waren in de relaties die mijn broertje en ik hebben gehad. En wij zouden dat ook niet zijn als ons pap met een 16 jaar jongere vrouw thuis zou komen.

Beste Yvon, vooringenomen ben je als je je mening vormt zonder op de hoogte te zijn van de feiten. Het lijkt mij dat er voor Rachel voldoende aanleiding was om eens héél nuchter naar deze zaken te kijken JUIST OMDAT je het beste met je kind voorhebt. Het is gewoon een optelsommetje.

Ik geloof er geen zak van Rochel nuchter genoeg was om naar die zaken te kijken. Want was Andre met een prinses thuis gekomen was er ook iets niet goed geweest. Rochel vind geen één vrouw goed genoeg voor haar zoon. Want stel je voor dat Rochel haar zoon moet delen, en alles wat hij verdiend.

Precies! Heks Roggel ziet Andre jr als vervanging voor haar partner Andre sr. Iedereen moet van hem afblijven, hij is van haar! Eigenlijk gewoon een zieke verhouding/band met haar zoon. Als man-vrouw ipv moeder-zoon. Hij is haar eigendom. Zij had hem lang in haar macht, een indringer maakte zij kapot!
Hij was haal melkkoe, zolang ze hem kon uitbuiten en daar geld voor kon cashen was het goed.
Zodra hij ‘ongehoorzaam’ wordt, is het finito!
En haalt zij direct haar handen van hem af -om hem te manipuleren- en kan hij opzouten. En ziet zij hem niet meer als haar zoon.
Narcisten zijn meedogenloos en gewetenloos.
Alles voor eigen gewin.🥴

Wat ik ook niet uit kan staan, is dat Monique afgerekend word op haar komaf, dat ze van het kamp of kermis komt.
Mijn voorouders waren zigeuners, en ik voel mij echt niet minder hoor.
Daarom kan ze Monique niet aan ( gelukkig), die heeft haar op haar tanden .
Net of dat Rachel van goede afkomst is, haar ouders boden haar zelfs aan, aan die ouwe Hazes, die 20 jaar ouder was.

Chrisje, voor je afkomst hoef je je niet te schamen en ik zal ook nooit beweren dat bewoners van het kamp meer of minder zijn. Maar een feit is wel, dat over het algemeen deze bewoners andere gewoontes hebben en er andere ideeën op na houden die vaak onverenigbaar zijn met opvattingen en mentaliteit van niet-kampbewoners.

Dat kan je ook zeggen als je het over de allochtone medemens hebt, dus dat is B.S.
Mensen op het kamp werken wel altijd keihard, de vrouwen zijn vaak thuis voor de kinderen en het huishouden en de mannen werken.

Ook aan jou de vraag, durf je dat bij Monique of iemand van het kamp zelf, dit in hun gezicht te zeggen.
Ik denk het niet, want dan merk je pas, wat het verschil is tussen ons en een burger.
Maar ik woon in een 🏡, maar bloed kruipt waar het niet gaan kan .

Chrisje, tegen iedereen durf ik te beweren wat ik hier geschreven heb omdat de feiten nu eenmaal zo liggen. Er bestaan verschillen en daar kan ik ook niets aan doen en ieder weldenkend mens beseft dit.

Rafael van de Vaart .
Frans Bauer.
Jannes.
Django Wagner.
Antje Montero.
Grad Damen, is trouwens een naamgenoot van mij, ik heet ook Damen, de helft van de kampers heten zo.
Ik vind dat ze het goed voor elkaar hebben, ik zie geen verschil met een burger Inge.
Ik hoop als je een keer naar de kermis gaat, dat je dan aan Monique of mij denkt, zonder kampers, geen kermissen. 🎡🎠🎢
Hou jij je maar bezig met die asbak te verdedigen, dan is er toch één iemand die voor haar op komt.😅🤣😂

Exact!!! Toch nog eentje die Rachel fantastisch vindt,😂 Rest van NL, haar voorheen bff’s en haar familie kotsen haar volledig uit. Sommigen kijken blijkbaar op tegen zo’n verknipt iemand.😉

Chrisje, het feit dat jij jezelf een kamper noemt en mij een burger, geeft al aan dat ook jij verschil ziet en jezelf anders vindt. En natuurlijk doen de door jou genoemde personen het waarschijnlijk goed, maar misschien is er ook een lijst, mogelijk veel langer, van personen die het minder goed doen.

Ik ben trots dat ik een kamper ben en afstam van reizigers.
Er zitten heus wel rotte appels tussen, net zoveel als bij de burgers.
En als er iemand bij mij binnen komt, moeten de schoenen uit, ben ook altijd een poets geweest.
Ik heb een opleiding gedaan en altijd buiten de deur gewerkt.
Dus mijn recht was niet het aanrecht.
Mijn man is een burger, nooit geen verschil gemerkt hoor.
Maar mijn verbaasd het dat je zo begaan bent met die feeks, dan ben je toch zelf ook niet zo’n nette burger die perfect is .
Ik weet wel dat wij voor onze kinderen door het vuur gaan, kan ik van R niet zeggen. Fijne dag nog.

Chrisje, ben alsjeblieft trots op je afkomst. Ik heb een aantal seizoenen van de serie “bij ons op het kamp” gekeken, en door die serie ben ik anders naar zigeuners gaan kijken. Want die werken keihard voor hun centen.

Ze zoeken iets om haar mee af te kraken & kunnen niks verzinnen. Dan maar doen of zij en ouders criminelen en minderwaardig tuig zijn puur omdat zij keihard werkten op de kermis en nooit hun hand hebben hoeven ophouden.
Puur zwartmakerij om Raggel mee te upgraden.

Maar als zijn moeder als jong meisje door haar moeder bijna het bed in geduwd werd bij zijn vader dat vergeet mama maar voor de gezelligheid, want voor haar gelden waarschijnlijk andere regels. Dat mens is gewoon stik jaloers en nee ik ben geen fan van Monique.

En als jouw jonge dochter met een getrouwde dertiger in bed zou liggen, zou je dit wel acceptabel vinden?!?
Dan zijn die circa 20 jaar ineens geen obstakel zeker.🤭🤢😜

Duimen dat jij geen kids hebt, jouw plaatje voor de buitenwereld gaat voor op je kids hun geluk.🥴

Met al je vooroordelen..mensen die hun eigen geld verdienen op de kermis, vuilnismannen, kassamedewerkers etc zijn in jouw ogen natuurlijk losers. Voor mij zijn dat mensen met een in en in verrotte denkwereld die zichzelf boven anderen verheven voelen.🤮
Tante Roggel is gelukkig wel het perfecte voorbeeld, gezin kapot maken, als jonge meid vozen met 20 jaar oudere man (ohh het in jouw ogen beruchte leeftijdsverschil 🤭😅), geld cashen via zo goed als ex man & kids. Lekker met andermans geld smijten..😂
En ruzie met alles en iedereen maken.
Toppunt van klasse idd!😂🙈😝

Hoop dat je zelf wel een acceptabele sjieke baan hebt. En het perfecte plaatje bent voor de buitenwereld, 😉🙈🥴🤭😂😉😬

Als mijn dochter met een vriendje thuiskwam die uit een gezin kwam met een alcoholist als vader met bijna 3 scheidingen op zijn naam + thuis vaak gewelddadig was & een moeder heeft die het als puber deed met getrouwde kerels + het uitmelken van de naam van haar overleden man als baan ziet & met een zoon die al jong aan de drank en drug was + in een afkickkliniek verbleef + vreemdgaat bij de vleet + elke schoonvader/roddelblad-schrijver als vader zegt te zien on ze in te palmen + zijn zus afvalt + liegt en bedriegt, zou ik idd even goed schrikken & hopen dat hij haar niet meetrekt de goot in.

Ach Julia, jij weet toch net zo goed als ik dat een gold digger het niet of nauwelijks interesseert wie of wat je bent. Die is alleen geïnteresseerd in je bankrekening en is bereid daar héél veel voor op te geven

Je kunt het ook omdraaien, Monique wist ook meteen wat voor vlees ze in de kuip had met die heks, als schoonloeder, die met iedereen overhoop ligt .
Nee Rachel wilde de controle over haar kinderen houden, en onder de duim houden, en alles voor ze beslissen, zeker over hun partner keuzes en het belangrijkste GELD.
Maar dat is haar niet gelukt, de 🧙‍♀️

Roggel wilde liefst een jong naïef kneedbaar meisje voor haar zoon.
Niet een zelfverzekerde vrouw die van wanten weet & mensenkennis heeft en zich niet laat bespelen.😁
Heks was bang de macht over haar ruggengraatloze zoontje te verliezen.😬
En zag Monique als haar ultieme concurrentie.
Dus zij dacht maar 1 ding: zsm .uitschakelen die lover van André!🙄😉🤣 Jaloezie ten top! 🤣

Patty heeft ws Raggel gesproken & haar valse roddel voor waarheid aangenomen. Dat Monique haar moeder erachter zit.
Wat een vergezochte onzin!😬

Wie heb jij dan gesproken, Jettie, om zulke onzin te vermelden?

Zo dochter zo moeder… je kunt een vrouw wel uit het kamp halen maar het kamp niet uit de vrouw…

Dat is inderdaad waar, je blijft hoe dan ook van het kamp, waar ik trots op ben.
Durf je dat ook in Monique haar gezicht te zeggen, of tegen iemand van het kamp.
Ik denk het niet, dat durf je niet. 🎪🎠🎡🎢

En terecht dat je daar trots op bent, je moet nooit je roots verloochenen.

Robin ik vind dit echt een opmerking die niet kan en niet mag.
Hier in het dorp is een vrij klein kamp waar vooral Sinti wonen en neem maar van mij aan dat deze mensen echt helemaal oké zijn.
Ze zijn vriendelijk en zullen altijd groeten of een praatje maken, ook de mannen die het ijzer hier ophalen zijn altijd netjes.

Je hebt bij woonwagenbewoners net zoals bij de burgers kaf en koren dus stop ermee om alles op 1 hoop te gooien,

Inderdaad Nellie, dat is helemaal waar.

Niet te hopen dat ze het kamp uit de vrouw halen. Niets mis met die mensen, in je hoofd misschien.