Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Betrapt op camera: Peter Gillis bizarre intieme bijnaam shockeert


Peter-Gillis

In de wereld van realitytelevisie waar schandalen en geheimen het daglicht zelden schuwen heeft Peter Gillis de flamboyante parkmagnaat uit “Massa is Kassa”, ongewild een pikant detail van zijn privéleven gedeeld met heel Nederland. Het twaalfde seizoen van de show bewijst zich sappiger dan ooit en het is niet alleen zoon Mark met zijn culinaire capriolen die de aandacht trekt.

Tijdens een onschuldige poging om een filmavondje te starten flitste een onthullende bijnaam van Peter op het grote scherm dankzij een iets te snelle camerabeweging. Voordat Peter kon schakelen naar zijn favoriete Netflix-serie, werd zijn gebruikersnaam op de televisie zichtbaar voor alle kijkers. En deze bijnaam, laten we zeggen, was nogal onthullend en onbedoeld informatief over de slaapkamerpraktijken van het stel.

Deze gebruikersnaam geeft onbedoeld een wel heel intieme detail van Peter prijs. De bijnaam die op heet scherm stond was ‘Anussnuffelaar.’ Het suggereert een nogal avontuurlijke bijdrage van Peter aan de huwelijkse vreugden iets wat ongetwijfeld de fantasie van de kijkers flink op hol heeft doen slaan.

Nu het uit is gekomen wordt er volop gespeculeerd over de betekenis en de herkomst van deze bijnaam. In de huiskamers en op sociale media is het onderwerp van gesprek, en hoewel sommigen gechoqueerd reageren vinden anderen het vooral hilarisch.

Hieronder de foto:

peter
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Voor huwelijkse vreugden zul je eerst getrouwd moeten zijn😉 hij snuffelt maar een eind weg ik zal er niet wakker van liggen!!!