Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Shownieuws

Meilandjes zetten hun landhuis te koop voor waanzinnig bedrag


maxime meiland

In een zoveelste onthulling van hun schijnbaar onstilbare vastgoedhonger hebben de Meilandjes hun chique landhuis in Noordwijkerhout op de markt gegooid. Voor een prijskaartje dat de monden doet openvallen: 2.395.000 euro.

Gekocht in 2021 voor ‘slechts’ 2 miljoen euro lijkt het erop dat Martien en Erica opnieuw een sluw spel spelen in de vastgoedarena gericht op een riante winst. De villa, die zich uitstrekt over drie verdiepingen en pronkt met 237 vierkante meter aan luxe staat nu te koop. Compleet met vier slaapkamers, twee badkamers en een keuken waar menig chef-kok van zou dromen.

Alsof het landhuis zelf nog niet genoeg is om de elite te verleiden, beschikt het terrein ook over een uitgestrekte tuin met een verwarmd zwembad een gezellig gastenverblijf en een garage waar de bolides van de nieuwe eigenaars kunnen schuilen.

Maar daar stopt de verkoopgolf niet. Ook Maxime Meiland lijkt de familietraditie voort te zetten door haar woning te koop te zetten slechts acht maanden na de aankoop. En zelfs hun pas opgestarte pension Code Rose, zoekt alweer naar nieuwe eigenaren. Wat bekokstooven de Meilandjes nu weer achter de schermen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stelletje droeftoeters😤 zullen wel geld nodig hebben voor de grote schoenen van Maxime😉

Pfff gewoon media aandacht. Ze zetten iedere keer hun “droompaleisjes” far over budget te koop. Zodat we over een paar weken weer allerlei berichten door onze strot geduwd krijgen dat “ de verkoopprijs is gedaald “. Alles voor de aandacht. En maar klagen in diezelfde media dàt ze privacy willen.

Stelletje huichelaars.