Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Is dit het einde van Max Verstappen bij Red Bull? Mercedes doet krankzinnig bod


Max-Verstappen

Het Formule 1-circuit is momenteel het toneel van een waar drama. Middenin het spektakel staat niemand minder dan Max Verstappen de drievoudig wereldkampioen wiens toekomst bij Red Bull Racing in twijfel wordt getrokken. Recent gonst het van de geruchten dat Mercedes een onweerstaanbaar aanbod heeft gedaan om Verstappen weg te kapen bij zijn huidige team.

Volgens recente berichtgeving van The Sun zou Mercedes maar liefst 128 miljoen pond per jaar over hebben voor Verstappen een bedrag dat zijn huidige salaris van circa 55 miljoen euro bij Red Bull ver overstijgt. Deze verleiding komt op een moment dat er schijnbaar onrust heerst binnen het team van Red Bull vooral na het nieuws dat Adrian Newey de mastermind achter vele van Red Bulls successen overweegt het team te verlaten.

In reactie op de geruchten over Newey’s vertrek, deelde Verstappen zijn gedachten: “Adrian was cruciaal voor onze successen toen hij bij Red Bull kwam. Hoewel zijn rol door de jaren heen is veranderd was zijn ervaring en inzicht onmisbaar. Het is jammer dat hij mogelijk vertrekt, maar ons technisch team blijft sterk.” Verstappen benadrukte de kracht en deskundigheid van het huidige team, ondanks de potentiële grote verandering.

Ondanks de storm aan speculaties, blijft Verstappen zelf relatief koel onder de geruchten. “Het lijkt misschien een groot drama van buitenaf, maar binnen het team is de situatie lang niet zo dramatisch,” verklaarde hij. Deze uitspraken volgden kort na het nieuws dat zijn vader, Jos Verstappen, en manager Raymond Vermeulen spoedig een ontmoeting zullen hebben met de top van Mercedes, inclusief teambaas Toto Wolff.

Zal Verstappen daadwerkelijk overstappen naar Mercedes of blijft hij trouw aan Red Bull ondanks de roerige tijden en de verleidelijke aanbiedingen? Terwijl de Formule 1-wereld in spanning afwacht, blijft de toekomst van een van haar grootste sterren ongewis. Het belooft een hete zomer te worden in de wereld van de autosport.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onbegrijpelijk ( voor mij tenminste ) de bedragen die omgaan in deze sport.
Ik weet dat het gevaarlijk is maar toch ? Als ik lees dat Mathieu van der Poel ( wielrennen is ook gevaarlijk )dit voorjaar €85.000,00 heeft verdiend dan is dit echt buiten alle proporties ! Ik gun het de F1 piloten maar het moet ook een keer genoeg zijn!!!!

Jazeker onbegrijpelijk! Helemaal mee eens.

Niet alleen in deze sport hoor Nellie,
Russel Westbrook (Basketbal) $205 (€ 174) miljoen
Tiger Woods (Golf) heeft 2,5 miljard bij elkaar geslagen en dan tennissers ?
die worden er ook niet armer van.
De voetballer Nyemar krijgt 160 miljoen per jaar.

Die F1 coureurs vliegen wel de hele wereld rond, door diverse tijdzones heen.
Martinair heeft jaren geleden wat piloten medisch gevolgd die intercontinentaal vlogen.
Het lichaam was in 1 jaar tijd 7 jaar verouderd.
Één keer een jetlag, oke,
maar niet het hele jaar door, dan gaat je lichaam toch echt wel gekke dingen doen.
Maar het zijn inderdaad absurde bedragen.
En het trieste is, ze hebben nooit genoeg.

Echt extreem al dat geld en dan ook nog eens de gezondheid in gevaar brengen in sommige gevallen!

Sommige mensen vinden dat ze nooit genoeg verdienen.

Klopt Yvon , wij hadden topsporters moeten worden😉