Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jake Paul ontploft: Jutta Leerdam zit achter andere man aan


jutta

De liefdesperikelen van schaatsster Jutta Leerdam nemen een nieuwe wending nu ze tijdelijk weer solo door het leven gaat na een glamoureuze trip door Amerika en Midden-Amerika met niemand minder dan Jake Paul. Het koppel dat vaak het middelpunt is van de schijnwerpers, heeft even een pauze ingelast. Maar nu lijkt er onverwachte concurrentie op de loer te liggen voor Jake en wel uit een onverwachte hoek: het bruisende nachtleven van Amsterdam.

In de Amsterdamse muziekscene heeft een lokale producer bekend onder de naam VNO een duidelijke boodschap voor Jutta. Hij heeft een nummer gewijd aan de blonde schaatskoningin, waarin hij flirtend voorstelt: “Jutta, Jutta, baby ik ben ook een schaatser. Zullen we nog een rondje maken?” De romantische serenade heeft zelfs Jutta’s aandacht getrokken, die prompt reageerde door een TikTok te maken waarin ze speels omgaat met het liedje.

De situatie neemt een humoristische wending als blijkt dat Jake Paul normaal ver verwijderd van de Nederlandse taal en cultuur toch lucht krijgt van het nummer. Een screenshot op de social media van VNO toont een zogenaamde SMS van een verontruste Jake: “Why’d you make a song about my girl, what’s wrong with you dude?” Dit heeft de fans in zowel hilariteit als anticipatie doen uitbarsten, speculerend over Jake’s werkelijke reactie.

Fans van Jutta en Jake hebben de situatie met open armen ontvangen, waarbij sommigen grappen maken over Jake’s mogelijke onkunde in het Nederlands. “En nu maar hopen dat Jake zijn Nederlands niet goed genoeg is om dit te verstaan!” schrijven ze lachend online.

Hieronder de beelden:

@juttaleerdam

Goals

♬ Jutta – VNO.
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jutta is veelste gek op Jake Paul ze zijn echt .