Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yolanthe’s hart veroverd door een vrouw: Wie is deze vrouw?


Yolante

Yolanthe Cabau heeft de geruchtenmolen opnieuw flink doen draaien na het plaatsen van enkele romantisch getinte foto’s op haar Instagram. Ditmaal niet met een man, maar met een vrouw genaamd Molly Hatchcock wat de speculaties alleen maar aanwakkert. Zijn deze intieme kiekjes bij een schilderachtige waterval het bewijs van een nieuwe liefde in Yolanthe’s leven?

Op de beelden zien we hoe Yolanthe en Molly liefdevol hand in hand staan met een hartverwarmend bijschrift van Yolanthe: “Love you” met een hartje. De innige poses en tedere blikken laten weinig aan de verbeelding over.

De liefdesgeschiedenis van Yolanthe kent al een aantal hoofdstukken. Herinneren we ons nog Jasmina Stoffels? Die relatie — of diepe vriendschap — hield de gemoederen ook al bezig, vooral toen Yolanthe en Jasmina elkaar overstelpten met liefdevolle foto’s. Toch hield Yolanthe vol dat Jasmina niets meer dan een hartsvriendin was. Echter Jasmina’s afwezigheid op Yolanthe’s recente social media feeds doet anders vermoeden.

Yolanthe ooit deel van een media-powerkoppel met zanger Jan Smit, heeft zich nooit geschaamd voor haar openhartigheid over relaties en seksualiteit. Ze heeft in het verleden toegegeven dat ze het idee van een triootje met Jan en een andere vrouw wel zag zitten en dat ze in haar jeugdige jaren wat liefdesexperimenten met vrouwen heeft ondernomen. “Het was sexy en opwindend,” onthulde ze over die avonturen.

Hieronder de foto:

yo
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties