Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Ex van Erica Meiland ingehuurd door tegenpartij om Maxime te onderzoeken


Maxime-meiland

Maxime Meiland heeft met haar explosieve onthullingen in haar biografie meer dan alleen opgetrokken wenkbrauwen veroorzaakt. Story-journalist Nick Dijkman die naar verluidt door een zure e-mail van Erica Meiland uit de gratie viel insinueert dat Maxime nog meer vuurwerk kan verwachten.

Maxime’s vermeende verkrachter en diens advocaat Peter Schouten overwegen een onderzoeksbureau in te zetten om de rest van Maxime’s verklaringen te verifiëren. De verhalen van de Meilandjes lijken te rammelen door de suggestie dat juist een bekende van de familie, Sander van Betten mogelijk betrokken zou kunnen raken bij dit onderzoek. Erica Meiland die Sander eerder als een rancuneuze flirt bestempelde zou nu wraak kunnen nemen.

Weekblad Story speelt een kat-en-muisspel met de familie Meiland, waarbij het lijkt alsof er een alliantie gevormd wordt tussen de Meilandjes’ vijanden. De potentiële inzet van een privédetective door advocaatPeter Schouten, met Sander van Betten mogelijk aan het roer, voegt alleen maar meer speculatie toe aan de reeds turbulente situatie.

Terwijl de juridische strijd zich voortsleept, met dreigingen van hoger beroep van beide kanten, blijft de toekomst van Maxime Meiland onzeker. De familie Meiland, ooit geliefd om hun ongefilterde charme en humor bevindt zich nu in een labyrint van beschuldigingen en rechtzaken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wie hoog vliegt kan hard vallen !

Jah,,,, dat krijg je, als je totaal respectloos tegen anderen bent. En je doet alsof jij beter en meer bent als een ander.
Al waren zij gewoon eerlijk geweest over de relatie die (totaal in scène was gezet) werd ontmaskerd in hun “chateau” (*) meiland dan was die beste man ook niet compleet voor schut gezet tegenover alles en iedereen. Heel Nederland heeft het door hun strot gedouwd gekregen door de (social) media.

Die man had dat niet verdiend. Hij gaf écht om haar (halve lesbo). Wie kan dàt nou zeggen met zo’n familie en achtergrond.

(*). Waarom heet het überhaupt nog chateau meiland?? Omdat ze 2,5 seizoen in een bouwval in Frankrijk hebben gewoond?
In real life was het anderhalf jaar!!!
Nu worden ze in totaal al meer dan 5 jaar door onze strot geduwd.

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Medusa