Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime deal onthuld: Hadden Wilfred en Eus stiekem afspraken gemaakt?


eus

In de altijd turbulente wereld van de Nederlandse televisie was er kort geleden weer een schandaal aan het licht gekomen. Ditmaal was het populaire programma ‘Sterren op het Doek’ het toneel van achter-de-schermen drama’s. Een eindredacteur bekend om zijn woedeuitbarstingen is ontslagen na het creëren van een angstige werkomgeving, wat zelfs heeft geleid tot het vertrek van een medewerkster uit de mediawereld.

Voordat Özcan Akyol het roer als presentator van het programma overnam, had dit wangedrag al plaatsgevonden. Los van de beschuldigingen tegen Özcan zelf – waarbij een vrouwelijke collega zich in 2022 geïntimideerd voelde door zijn blikken – is er een dieperliggend probleem binnen het team aan het licht gekomen. De angst en onveiligheid die het gedrag van de eindredacteur teweegbracht, heeft diepe sporen achtergelaten.

Opvallend genoeg werd dit onderwerp niet aangeroerd toen Wilfred Genee Özcan Akyol onlangs interviewde bij Vandaag Inside. Veel kijkers reageerden wantrouwend, zich afvragend of er afspraken waren gemaakt om dit onderwerp te vermijden.

In een gesprek op BNR Nieuwsradio bevestigt Özcan dat het drama plaatsvond voor zijn tijd en dat hij er niet bij betrokken was. “Het was een ruzie tussen de eindredacteur en een productieleider”, legt hij uit. Hierdoor ontstond het misverstand dat Wilfred en Özcan een ‘opzetje’ hadden om het onderwerp te mijden, wat ze beiden ontkennen.

Wilfred wijst erop dat veel mensen simpelweg niet goed geïnformeerd waren over de situatie. “Dat is wat ik bedoel”, zegt hij. “We hebben dit nu opgehelderd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

¿ …de beschuldigingen tegen Özcan zelf – waarbij een vrouwelijke collega zich in 2022 geïntimideerd voelde door zijn blikken…? 😮🧐

Wat een bullshit.