Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Beveiliger klapt uit de school: ‘Beatrix is hele nare vrouw’


beatrix

Prinses Beatrix ooit de geliefde koningin van ons land blijkt zich totaal anders voor te doen dan dat ze daadwerkelijk is. Volgens een beveiliger die uit de school is geklapt is Beatrix een ontzettende nare gevoelloze vrouw.

Johan Derksen bekend om zijn ongefilterde meningen en scherpe tong, onthulde gisteren in Vandaag Inside een kant van Beatrix die zelden het licht ziet. “Ik heb haar nooit sympathiek gevonden,” zei hij.

De bron van zijn kritiek? Een voormalig beveiliger een man wiens leven ooit verstrengeld was met dat van de koninklijke familie. Deze beveiliger deelde een verhaal dat de wenkbrauwen deed fronsen.

“Hij zei volgens Johan: ‘Ik stond een keer met m’n gezin met de auto al ingepakt om op vakantie te gaan: alarm. We moesten ogenblikkelijk met loeiende sirenes naar Drakensteyn, naar Beatrix. En toen kwamen we daar en ze wou een half uurtje gaan zwemmen.’ Hij zegt: ‘Dan kun je d’r wel vermoorden.’”

De beveiliger heeft ook met Juliana gewerkt en dat was een wereld van verschil. Volgens deze beveiliger was Juliana een toonbeeld van warmte en genegenheid altijd denkend aan de mensen om haar heen.

“Juliana was een schat van een vrouw en had met de kerst altijd een klein cadeautje voor al die beveiligers.”

De kers op de taart van deze onthulling is het verhaal over het regeringstoestel een anekdote die de diva-eisen van Beatrix benadrukt. De bekleding van de stoelen beviel Beatrix namelijk niet en toen moest alles eruit gehaald worden en vervangen naar de eisen van Beatrix. Onacceptabel volgens Johan dan sta je totaal niet dichtbij de mensen en leef je in je eigen wereld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Narcistische vrouw, precies haar vader erg hooghartig, egoïstisch. Die haar moeder/zijn vrouw verwaarloosde toen zij dement was.
Keiharde tante!
Het erge is, die types worden ook nog eens stokoud

Laatst bewerkt op 2 maanden geleden door Jettie

Iedereen weet toch dat Beatrix niet makkelijk is, ik vond Juliana ook veel aardiger.
Derksen kan beter naar zich zelf kijken, de miskwal, met zijn grote mond altijd over Iedereen.
Zijn gedrag word hoe langer hoe erger, en hij brengt die beveiliger, ook in de problemen zo .
Want die mogen niet uit de school klappen, nog even en hij vliegt er zelf ook uit.

Die is inderdaad een verschrikkelijk mens en verbeeldt zich enorm veel, ze denkt dat ze boven alles en iedereen staat. Dat ze op haar vader lijkt weten we ook allang, maar dat doet niets af aan het feit dat ze niet te pruimen is. Dat zijn er wel meer in die familie.

Ik heb haar altijd al akelig gevonden.
Het land in de ellende en de dame eisen stellen. Nee, geen fijn mens. Nog niet.

Laatst bewerkt op 21 dagen geleden door Agnes van Lieshout

Idd zij is precies haar vader.

Totaal mee ééns, een zelfingenomen persoon,te hooghartig en een gevoelloos persoon. Precies haar vader! Juliana was een warm persoon. Ik ken iemand die bij Beatrix in de klas heeft gezeten en vertelde hetzelfde.

Waarschijnlijk karakter van haar vader. Eigenlijk. Zit je constant gevangen. Je kan
Geen kant op.