Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zusje Eloise van Oranje was hele moeilijke tiener, prinses Laurentien had het zwaar met haar dochter


eloise

In het huis van prinses Laurentien en prins Constantijn was het niet altijd koek en ei vooral niet tijdens de tienerjaren van hun dochter Leonore. Ze bekent in een interview met Nouveau dat ze geen gemakkelijke tiener was vooral tijdens de verhuizing van Brussel terug naar Nederland. Deze periode was voor haar een ware cultuurschok.

De familie woonde negen jaar in Brussel een tijd waarin Leonore en haar zus Eloise blootgesteld werden aan diverse culturen en vriendschappen. Eloise herinnert zich nog goed hoe hun buurmeisjes uit verschillende landen kwamen, wat hen veel leerde over andere culturen. Maar terug in Nederland in Den Haag voelden de zussen een sterke verandering in de sfeer. Eloise ervaarde meer een hokjesgeest en groepsdenken wat voor haar een behoorlijk heftige tijd was.

De verhuizing betekende ook een nieuwe school en het zoeken naar nieuwe vrienden. Eloise onthult dat ze vooral worstelde met haar eigen onzekerheden in die tijd. Maar gelukkig is de band met hun moeder Laurentien nu bijzonder hecht. Leonore benadrukt dat de moeilijke jaren achter hen liggen en dat zij en haar moeder elkaar heel goed begrijpen. “Meestal weet ik na twee woorden al wat ze gaat zeggen”, zegt Leonore over de sterke band die ze nu heeft met haar moeder. Het lijkt erop dat na een roerige periode de rust en harmonie weer teruggekeerd zijn in het gezin.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties