Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Justitie gaat Ali B vervolgen voor verkrachting van Ellen ten Damme


ali-b

Het langverwachte gerechtelijke hoofdstuk in de zaak tegen Ali B is eindelijk vastgesteld: de rechtszaak start op 12 en 13 juni 2024 zo meldt het Openbaar Ministerie. Ali B wiens werkelijke naam Ali Bouali is staat terecht voor meerdere ernstige aantijgingen waaronder een beschuldiging van verkrachting van Ellen ten Damme tijdens televisieopnames in Marokko in 2014.

De aanklachten tegen Bouali zijn gericht op drie specifieke incidenten: een verkrachting in augustus 2018 in Heiloo een aanranding in mei 2018 in Amsterdam en de eerder genoemde verkrachting in Marokko. Het geval in Amsterdam is verbonden met de in opspraak geraakte talentenjacht The Voice of Holland terwijl het Marokkaanse incident Ellen ten Damme betreft.

Ten Damme een gevestigde naam heeft zelf geen formele aangifte gedaan tegen Bouali. Ze koos er echter voor om een verklaring af te leggen bij de politie om degenen die reeds naar voren zijn gekomen met hun verhalen, te ondersteunen. “Ik doe dit omwille van het algemeen belang ook al haal ik er persoonlijk niets uit”, verklaarde Ten Damme vorig jaar.

Yvonne Coldeweijer was één van de eersten die het verhaal over de vermeende verkrachting in Marokko naar buiten bracht. Volgens haar ging Bouali naar de hotelkamer van Ten Damme en ging hij daar over de schreef een bewering die destijds niet serieus genomen werd door het productiehuis.

Coldeweijer beweert al lang op de hoogte te zijn van de incidenten die plaatsvonden tijdens de opnames van “Ali B en de Muziekkaravaan” in 2014. “Er waren destijds ongewenste incidenten tussen haar en Ali B, die bij het productiehuis werden gemeld maar in de doofpot belandden,” aldus Coldeweijer.

Ali B heeft consistent alle beschuldigingen tegen hem ontkend inclusief die van Ellen ten Damme. “Wat ooit een onschuldige flirt leek wordt nu acht jaar later lelijk en verdraaid voorgesteld. We stuurden elkaar nog jaren na 2014 liefdevolle berichten en zagen elkaar af en toe,” verklaarde hij eerder.

Er gaan ook geruchten dat Bouali tijdens dezelfde opnames in Marokko een intieme relatie had met Iris Hond, maar dit zou met wederzijdse instemming zijn geweest.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die viezerik liegt alles bij elkaar, dat is wel zeker.
Het ergste is dat alles toen het gebeurde, in de doofpot is gestopt.
Daarom is hij daarna gewoon verder kunnen gaan met zijn uitspattingen.
Hoop dat hij flink gestraft word, maar dat zal wel niet , en nooit meer op tv met zijn valse rotkop.😡

Misschien moeten degenen achter de doofpotaffaire zich bij hem voegen achter de tralies, die zijn medeschuldig.

Heel raar verhaal..ook na de ‘verkrachting’ waren ze nog vrienden en zagen en spraken ze elkaar nog.
Bang dat je man je verlaat als hij achter je vreemdgaan komt & dan maar een leugen-verhaal ophangen?

Graag ook crimineel Marco B zsm veroordelen!😬🤮