Het laatste showbizz nieuws

René Froger, Shownieuws

Familie Froger op de rand van een breuk: Wat de camera’s niet laten zien!


Rene-Natasja

In de nieuwste aflevering van de familie Froger waarin René en Natasja samen met de hele clan door Engeland trekken voor hun show ‘De Frogers: Happy Campers’, lijken de camera’s meer vast te leggen dan enkel de pittoreske landschappen. Achter de coulissen fluistert Yvonne Coldeweijer over heftige ruzies in het Froger-paradijs.

“De Frogers hebben een nieuw programma op TLC waarbij ze gezellig gaan kamperen met elkaar… Ik hoor alleen dat het momenteel helemaal niet zo’n happy family is en dat de twee broers Didier en Maxim elkaar amper spreken”, onthult Coldeweijer. De oorzaak van deze broederlijke stilte? “Blijkbaar omdat hun vriendinnen Sammy en Ruby elkaars bloed wel kunnen drinken! Haat en nijd. Althans dat verspreidt één van deze vriendinnen in haar omgeving…”

Gisteren lieten we nog weten dat Ruby gruwelijk gewond raakte tijdens de opnames van dit programma tijdens een potje lasergamen. Ze rende tegen een pilaar aan en had een enorme hoofdwond die meerdere hechtingen nodig had. Ook had ze twee blauwe ogen en een pijnlijke neus. Alleen waren we toen nog niet op de hoogte van de ruzies in de familie.

Yvonne zegt: “Ik hoor dat de vriendin van Didier, Sammy een beetje jaloers is aangelegd. Nu ook op Ruby omdat zij uit een goed gezin komt en Maxim en zij samen een huis hebben gekocht in het Gooi van iets meer dan een miljoen.”

Het lijkt erop dat Ruby met open armen is ontvangen door de Frogers, een warmte die bij Sammy wellicht wat jaloezie heeft aangewakkerd. “De Frogers zijn gek op haar en dat steekt Sammy want zij was er eerder.” Dus jaloezie lijkt de boventoon te voeren in de familie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu vraag ik mezelf toch af of Ruby echt een ongelukje heeft gehad, het was immers haar vriend Maxim die een hele tijd terug zijn toenmalige vriendin helemaal verrot had geslagen?

Of….ik vergis me dat kan natuurlijk ook en dan neem ik alles terug.

Écht??? Heeft ie zijn vriendin destijds in elkaar geslagen? Ohhh🙀

Verwend k*t jochie die Froger zoon.
Bah! Schelden met k*nker &xo.
Als dit mijn zoon was zou ik een pittig gesprek met hem voeren bj thuiskomst.
Walgelijk gozertje🙄

Hij lijkt op zijn ouwe, als die kritiek krijgt gaat hij ook helemaal uit zijn dak.
Zeker als hij bezopen is.