Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia verlaat Nederland en gaat in Spanje wonen


Amalia’s vlucht naar Spanje: verdwijnt onze kroonprinses uit Nederland? Onze kroonprinses, Amalia, lijkt het niet meer zo naar haar zin te hebben in Nederland. De Spaanse pers heeft haar al meermaals gespot in Spanje, waar ze volgens geruchten zou willen gaan studeren. Maar is er meer aan de hand?

Amalia gaf eerder al aan dat ze haar studentenleven als een gevangene in Paleis Huis ten Bosch ervaart en dat ze het normale leven mist. Nu gaat het gerucht dat Spanje bovenaan het lijstje zou staan als Amalia in het buitenland haar studies zou voortzetten. Ze voelt zich er vast en zeker thuis, alleen al omdat ze de taal vloeiend spreekt.

Maar er zou ook nog een andere reden zijn waarom Amalia naar Spanje zou lonken. Spaanse media meldden eerder al dat onze kroonprinses in Spanje een vriendje zou hebben nadat haar relatie met de Duitse miljonairszoon Isebrand op de klippen liep.

Zou Amalia dan toch Nederland verlaten en haar leven in Spanje gaan inrichten? Het blijft voorlopig nog afwachten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Nederland haar niet bevalt MAG zij vind ik geen koningin van Nederland worden. Om koningin te worden moet ze wel van het land houden en niet alleen de centjes aan nemen. Maar zo denk ik er over.

Ze heeft vorig jaar 1 miljoen geweigerd van de staat.
Ken de feiten meisje voordat je ingefundeerd gaat reageren.

Dank je wel voor dat “meisje “. Ik ben bijna 68 jaar. En ik bedoel hier alleen mee als ze geen koningin wil worden dan heeft ze nog twee zusjes die misschien wel willen, dus dat ze niet gedwongen hoeft te worden. Dat hele koningshuis hoeft van mij helemaal niet, kost alleen héél veel geld. Maar dat is mijn mening. Iedereen mag zelf vinden wat hij of zij willen, dus ook ik !!!

Ja en vergeet niet dat ze hier gevangen zit en geen eigen leven kan gaan leiden ns de serieuze dreigementen Zou niet willen ruilen voor geen goud en geld ter wereld. Laat haar doen waar ze zich prettig bij voelt en waar ze mentaal ook beter af mee is. Leef en laat leven in plaats van oordelen als je niet in dezelfde schoenen loopt

WowW!!! Jaloersssss😀..fantastisch zo’n leven..reizen, wonen in mediterrane sfeer, vrijheid tot je 40e, niet hoeven werken komende 20 jaar, tapas-siësta-mooie Spaanse mannen-sangria-manana-sfeer & gewoon superrrrrrr genieten!!!😁

Hier voor het simpele NL volk elke dag rond 6.00 uur op de fiets door weer en wind, staan in de trein & fulltime werken met deadlines en overwerk zoals de meesten van ons, ’t weekend je hele huishouden &alles doen. En na je pensioen direct of binnen paar jaar het ziekenhuis of graf in. Of als je heel veel geluk hebt nog eventjes en paar jaar genieten van het leven! 🌞💃🥂
(Na jarenlang vooral buffel en & overleven)

Meid geniet van je leven, je beseft niet hoeveel geluk je hebt!🍀

(Natuurlijk zijn er ook een paar nadelen, maar die heeft een gewoon mens ook volop).

Zo waar.