Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Volgers verbijsterd over Maxime Meiland haar grote voeten met maat 44


maxime-meiland

Als je denkt aan vakantiekiekjes denk je aan zon zee en zand niet aan de voetmaat van realitysterren. Toch is dat precies wat er gebeurde toen Maxime Meiland onlangs een foto van haar stranddag op Zakynthos deelde. De realityster, bekend van haar flamboyante optredens in Chateau Meiland liet haar volgers even goed gissen en giechelen met een foto.

Gewapend met een surfboard en een breed glimlach paradeerde Maxime over het strand, maar het waren niet de golven of het board die de aandacht trokken. Nee, het waren haar voeten die het onderwerp van gesprek werden. “Maxime wat heb je grote voeten… maatje 42 lijkt het wel,” merkte een volger op, waarna de vergelijkingen met filmmonsters en vrachtschepen niet uitbleven. “Misschien wel 44…” voegde een ander toe terwijl iemand anders speculeerde over platvoeten.

Ondanks de onverwachte focus op haar voeten waren er natuurlijk ook fans die het opnamen voor hun favoriete Meilandje waardoor de reacties een ware mix van hilariteit en bewondering werden. John een fan met een voorkeur voor brandweerwagens en naturisme kon het niet laten om zijn mening te delen: “Mooi badpak. Maar naakt was leuker,” waarmee hij de diversiteit van Maxime’s volgers onderstreepte.

Ondanks de voetgerelateerde opschudding blijft Maxime genieten van haar Griekse uitstapje. De blondine laat zich niet kisten en blijft dobberen op de golven van de Middellandse Zee. Met een “Nu al een topvakantie,” laat Maxime zien dat ze zich niets aantrekt van de plagerijen en gewoon verder geniet van haar zonovergoten dagen.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Idd eerste wat mij opviel, die grote flappen/platvoeten😬🙄🤭🤣
Zeker net als Maxima, maat 43/44.

Komt waarschijnlijk omdat deze twee ook op grote voet leven.

We weten toch allang dat ze op veel te grote voet leeft. LOL.