Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bedrog: Monique Westenberg betrapt op keiharde leugen


Monique-Westenberg

De zomervakantie van André Hazes, Monique Westenberg en hun zoon Dré naar Amerika heeft voor nogal wat beroering gezorgd onder de volgers van Monique op Instagram. Terwijl het gezin geniet van zon en ontspanning heeft thuisfront Nederland het druk met het oplossen van het mysterie rond hun hond Robbie.

Monique deelde onlangs een foto van hun honden Frenkie en Gioia die bij de hondenoppas waren ondergebracht, maar fans merkten snel op dat Robbie, de geliefde viervoeter van André in geen velden of wegen te bekennen was. Dit leidde tot een stroom van vragen op Instagram: “Waar is Robbie?”

Om de onrust onder haar volgers te bedaren, plaatste Monique snel een verklaring op haar Instagram. “Robbie is lekker thuis en heeft het heel erg naar zijn zin! (uiteraard niet alleen)”, verzekerde ze haar volgers. Deze verklaring leek aanvankelijk enige zorgen weg te nemen, maar niet voor lang.

Juicechannel wierp een nieuw licht op de zaak met een screenshot van een Facebookbericht van Dierenhotel Marijke. De foto toonde Robbie ogenschijnlijk gelukkig op het strand. De begeleidende tekst “Lieve Robbie, heerlijk op het strand” suggereerde sterk dat Robbie niet thuis was, maar in een dierenhotel.

Dit onthulde de leugen waar veel fans al bang voor waren. “Waarom is ze daar niet eerlijk over?”, vroegen velen zich af. De redenen voor Monique’s beslissing om de ware verblijfplaats van Robbie te verbergen blijven een raadsel. Is het een onschuldige poging om privacy te beschermen of zit er meer achter?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ieder weldenkend mens is er toch van op de hoogte dat dit mens aan elkaar hangt van leugens, fantasietjes en fake-berichten! Zelfs als ze fluit, liegt ze nog. En privacy bewaken? Wie denk je dat er berichten naar buiten brengt over huisarrest van Dreetje en het niet dragen van onderbroeken en allerlei roddels over André? Het is gewoon een ordinaire roddeltante. En je vraagt je af waarom zij niet eerlijk is, Nou, dat woord komt niet in haar woordenboek voor hoor.

Sarah de leugenachtige, mediageile, obsessieve fantast bedoel je duidelijk!
Zij is idd walgelijk.

Ach, lieve Linda, je bent toch echt van een andere planeet als je denkt dat ik het over iemand anders heb dan over dat minkukeltje van jou. En wat kan je op een heerlijke, ordinaire manier je mening geven. Duidelijk dat je dicht in de buurt van die Monique staat.