Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André van Duin stopt er onverwachts mee, productie baalt als een stekker


andre-van-duin

André van Duin het onbetwiste gezicht van de Nederlandse televisie en geliefd om zijn tijdloze humor heeft besloten een pauze in te lassen van het eilandhoppen op de buis. De 77-jarige komiek en presentator heeft na de succesvolle series “Denkend aan Holland” en “Denkend aan Zwitserland” besloten om zijn geplande avonturen in Mallorca op de lange baan te schuiven.

In een recent interview met Story heeft André uitgelegd waarom hij de stekker uit het project “Denkend aan Mallorca” trekt. “Het wordt een beetje veel van het goede,” bekent André. Hij benadrukt dat zijn aanwezigheid op televisie al verzadigend is met de huidige projecten en het aanstaande jubileumconcert in Rotterdam waar hij door collega’s zal worden toegezongen.

Dit concert, dat live uitgezonden zal worden door Omroep MAX is een van de redenen dat André voorzichtig omgaat met zijn televisieprojecten. “Ik kijk enorm uit naar het concert. Dat wordt een speciale dag,” vertelt André enthousiast.

Het nieuws over de annulering van de Mallorca serie komt niet geheel als een verrassing. Jan Slagter de baas van MAX hintte al eerder in De Telegraaf dat er over het project nog gesprekken moesten plaatsvinden. “We moeten alles nog goed afstemmen. André, Janny en ik gaan binnenkort zitten om de details te bespreken,” liet hij weten.

Naast zijn reisprogramma’s is André ook bekend van “Animal Crackers”, waarin hij op unieke wijze stemmen inspreekt van dieren in komische sketches. Ook dit programma keert terug hoewel het verkrijgen van de benodigde fragmenten uit dierentuinen steeds lastiger lijkt te worden. “Sommige dierentuinen doen moeilijk omdat ze vinden dat dieren niet voor de grap gebruikt mogen worden. Gelukkig hebben we in Emmen wel kunnen filmen,” deelt Jan Slagter mee.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Begrijpelijk, maar heel jammer.
Hij is zowat de enige overgebleven presentator die normaal is gebleven.

Inderdaad hartstikke jammer , ik zie hem graag op t. v. Maar zoals hij zelf zegt: genoeg is even genoeg en gelijk heeft hij🌻