Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière Geraldine Kemper definitief voorbij


Geraldine-Kemper

De eens zo stralende ster van de Nederlandse televisie lijkt te zijn uitgedoofd wat een dramatisch contrast vormt met haar flamboyante entree bij RTL 4. Terwijl ze destijds onder een regen van applaus en met bubbels werd onthaald suist ze nu zonder enige poespas of tromgeroffel de tv-wereld uit. Geraldine heeft besloten om haar glamourleven tijdelijk op te bergen voor een rustig bestaan in een camper waarmee ze een jaar lang door Europa zal toeren.

Geraldine’s plotselinge aankondiging om een jaar op sabbatical te gaan heeft niet meer dan een fluistering veroorzaakt in medialand. “Ze is zomaar vertrokken en niemand leek het te merken,” merkte Rob Goossens op in De BLVD Podcast. “Als ze vorig jaar al weg was geweest zou ik het hebben geloofd.” Zijn woorden werpen een schaduw over de impact die Geraldine nog had binnen RTL.

De tragische realiteit van een vergeten icoon Eric de Munck nog een showkenner, verwoordde het scherp: “Het is gewoon tragisch. Geraldine kwam binnen met grootse plannen voor human interest-programma’s, gericht op een jonger publiek. Maar het is haar allemaal niet gelukt.” Zijn toon suggereert een diepe teleurstelling over hoe Geraldine’s televisiecarrière lijkt te zijn verwaterd tot een anekdotische voetnoot.

Is er nog hoop voor Geraldine? Bridget Maasland reflecteerde op de toekomst en het uitblijven van ophef rond Geraldine’s andere projecten zoals haar podcast met Gwen van Poorten. “Daar hoor je ook niets meer over,” merkte ze op. Is de sprankelende tv-persoonlijkheid gedoemd om te verdwijnen in de vergetelheid van het internet?

Wat na de sabbatical? Het meest prangende vraagstuk blijft wat er na Geraldine’s sabbatical zal gebeuren. Zal ze ooit nog schitteren op het kleine scherm, of is haar tijd voorgoed voorbij? Rob zet zijn vraagtekens bij haar terugkeer: “Ik vrees dat er geen kenmerkende projecten zijn die we per se door Geraldine moeten laten doen.” Hij suggereert zelfs dat Leonie ter Braak die momenteel wacht op nieuwe kansen bij RTL wellicht een betere keuze zou zijn voor eventuele toekomstige programma’s.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties