Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Bizarre nieuwe onthullingen over Peter Gillis en Nicol Kremers


peter-gillis

In de rechtbank gisteren stonden Peter Gillis en Nicol Kremers lijnrecht tegenover elkaar, voor het eerst sinds hun tumultueuze breuk. De spanning was om te snijden toen Peter zijn ex beschuldigde van het schenden van hun overeenkomst door negatief over hem te spreken in de media. Gillis’ eis? Een stevige dwangsom van maar liefst 100.000 euro per overtreding, een bedrag dat nog door de rechter moet worden goedgekeurd.

De rechtszaak, die inmiddels is uitgegroeid tot een waar mediaspektakel, bracht enkele opmerkelijke feiten aan het licht. De meest explosieve onthulling? Dat Nicol, na hun breuk nog pikante foto’s naar Peter stuurde. Foto’s die ze nu normaal gesproken achter haar betaalmuur plaatst.

De rechtszaal werd het podium van onthullingen over het intieme verleden van Peter en Nicol. Het publiek kreeg te horen dat het duo na hun breuk nog steeds intieme momenten deelde.

De vraag die meteen de boventoon voert is dan ook waarom Nicol dit zou doen terwijl ze mishandeld was? Ze bleef foto’s sturen en ze hadden nog intieme momenten. Het lijkt erop dat Nicol de relatie helemaal niet wilde beëindigen, maar haar Petertje zelfs terug wilde. Heeft dan toch Wendy uiteindelijk Petertje van Nicol afgepakt? En probeert Nicol nu wraak te nemen? Heeft Talpa dan toch gelijk dat de vork tussen Petertje en Nicol anders in elkaar steekt wat er op die bewuste avond gebeurd is tussen die twee. Wij zijn benieuwd welke details straks naar voren komen als de rechter zich gaat buigen over de vermeende mishandeling van Nicol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch niet te geloven, met dat zooitje ongeregeld daar in de rechtbank.
Het ging alleen over hun bed leven, dat er besproken werd , en wat er nog meer naar buiten komt binnenkort. Wat maken ze zich toch belachelijk zeg.
Die rechter en advocaten moeten alles maar met droge ogen aan horen.
Het is toch om te bescheuren.

En dat te bedenken dat zaken van verkrachters en moordenaars dankzij dit soort zaken vertraging oplopen.
Geef die Nicole geen podium meer. Zwijg haar dood. Zal een hoop schelen in de toekomst.

Je zou maar slachtoffer zijn van verkrachting of een overval. En jou zaak moet worden uitgesteld omdat die 2 na de breuk nog het bed hebben gedeeld een spannende berichten naar elkaar hebben gestuurd. Waarom moet onze rechtsstaat daarvoor mis/gebruikt worden.
Dat die 2 kleuters dat onderling lekker uitvechten met een mediator.

Ja of niet sistah

Zekers te weten.

Heel raar allemaal. Eerst mishandeld en dan toch nog foto’s sturen en contact hebben. Het rammelt aan alle kanten en degene die er nu nog wijs uit moet zien te worden…veel inzicht en succes .

Mocht ze niet mishandeld zijn, dan vind ik dat een klap in het gezicht van mishandelde vrouwen. Het is vaak al lastig om uit zo’n relatie te stappen, en om gelooft te worden. Dan zou zij om aandacht te krijgen dat zeggen? Dan ben je echt ziek als het niet waar is.

Ik denk dat die mishandelingen wel waar zijn, anders zou ik me flink vergissen.
Er zijn bewijzen van, de politie heeft Nicole gewond aangetroffen.
En hun hebben aangifte gedaan tegen Gilles.
Daarom knijpt hij hem als een oude dief, ook vanwege dat boek van Nicole.
Maar ik snap ook niet, waarom Nicole dan nog zulke berichten kon sturen naar dat 🐽 varken.

Ik heb het ook meegemaakt, en ik moet eerlijk zeggen dat ik blij was toen ik bij mijn ex weg was. En dat als ik hem moest ontmoeten voor spullen die terug gegeven moesten worden, ik echt niet alleen ging. Dus ik heb hem ook nooit spannende berichten gestuurd, of pikante foto’s (dat kon ook niet want toen had nog bijna niemand een gsm).
Helaas zijn er ook genoeg vrouwen die bij hun ex weggaan en weer terug naar hem gaan, omdat ze weten wat ze daar hebben. En als je helemaal alleen bent, dan is dat heel eng/spannend.
En ik denk dat wij ons niet hebben vergist. Ik begon gisteren wel even te twijfelen, maar ik had even niet aan de foto’s en aangiften bij de politie gedacht.
Nicol moet serieus hulp zoeken, en ze moet uit de schijnwerpers gaan. Ze moet het een goed plaatje geven. Dan kan ze er goed mee leren leven, en op een dag staat ze er niet elke dag mee op en gaat ze er niet mee naar bed. Dan is het “opgeruimd”.

Vanaf dag 1 gezegt zij is niet mishandeld want dan had ze anders gereageerd en zich gedragen,ook toen ze nog samen waren…. ik heb het vaker en van dichtbij meegemaakt namelijk,maar blij dat nu iedereen weet dat ze liegt en bedriegt,want ze is haar portomenee kwijt,en die wendy moet gewoon weg van haar,snap ik ook want dat is ook niks….