Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia gooit alle remmen los in Spanje met nieuw liefje


Prinses Amalia, de troonopvolger van Nederland, lijkt te genieten van haar vrijheid in het buitenland. Eerder lieten we nog weten dat ze helemaal los is gegaan in het nachtleven van Madrid. Maar het lijkt erop dat Amalia haar ogen ook heeft laten vallen op het feest in Sevilla, waar ze gespot werd in een prachtige Spaanse outfit.

Voor deze speciale gelegenheid heeft Amalia een typisch Spaanse jurk laten maken bij de beroemde winkel Fabiola 1987. Eigenaresse Fabiola García-Liñán is enorm vereerd dat Amalia bij haar langs is gekomen om een outfit te laten maken. Op Instagram deelde ze trots een foto van Amalia in haar jurk.

Maar daar blijft het niet bij. Volgens de Spaanse media heeft Amalia een speciale vriend in Madrid, waar ze zo vaak te vinden is. Het gerucht gaat dat ze haar Duitse vriendje Isebrand heeft gedumpt voor deze Spaanse hunk. Het zou dus goed kunnen dat Amalia niet alleen voor het feest naar Sevilla is gevlogen, maar ook om tijd door te brengen met haar nieuwe vlam.

Zou Amalia haar nieuwe vriendje hebben voorgesteld aan haar Spaanse vriendinnen tijdens het feest in Madrid? Of is ze hem juist tegengekomen tijdens haar bezoekjes aan de Spaanse stad? Hoe dan ook, het lijkt erop dat Amalia geniet van haar vrijheid en avonturen in het buitenland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaaf hoor.
Genieten maar, laten ze allemaal maar het lazarus krijgen.

Alweer, ze kan beter daar gaan wonen, scheelt veel beveiliging van ons geld.

Ik bedoel die Simon….

Ik vind haar een bijzonder knap meisje. En vind dat ze elke dag moet genieten zoals wij in ons jeugd.
Laat
haar dansen en zingen en hopelijk treft ze de ware.

God god wat zijn we weer hebberig en echt liefhebbend….kwallerig

Ach , ach wat een flauwe reacties, staan er weer tussen !…Een zekere Mieke heeft het over de weldaad , die ze ondergaat . Ze zou teveel eten, door een teveel aan belastinggeld…Echt om te huilen, zo’n antwoord. Laat haar lekker gaan in Spanje , ze zal zich daar beter voelen , dan in het altijd zure Holland. Waar ze niet normaal over straat kan , vanwege ontvoering….

Ik pleit voor een verandering van scene. Het Koningshuis is verouderd, past niet meer in de huidige tijd maar een republiek is m.i. nog een brug te ver. Een gekozen Koning (zonder huis) die geen staatshoofd is maar een onafhankelijke PR-baas is van Nederland, gewoon belasting betaalt en niet boven de wet staat (functieprofiel nog nader in te vullen). Dan krijgen we tenminste een gekozen professional aan het PR front, die visie, gezag en professionaliteit heeft. Nu kost het Koningshuis met familie, beveiliging, huisvesting en salaris minimaal zo’n slordige 350 miljoen euro per jaar. Straks, met een gekozen koning wellicht een 50 miljoen/jaar. Velen kunnen hier profijt van hebben.

Het koningshuis heeft wel degelijk een belangrijke functie: het cement dat de stenen van ons land bijeen houdt. Laten we niet voor Amalia gaan praten dat ze geen koningin wil worden. Dat kan ze zelf bedenken en beslissen. En laar haar intussen lekker genieten!!!

Schaf heel het koningshuis af complete geld verspiling steek al die miljoenen in de aanpak van de armoede in ons land zodat iedereen een normaal leven kan lijden.

Nou, dan maken we die 1,8 miljoen wel over op de BBVA.Dat ze wel een knap studentenflat kan betalen.