Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama voor onze koning Willem-Alexander? Belgische kranten onthullen alles!


De Belgische pers maakt zich zorgen over ons koningshuis. De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws schrijft dat onze koninklijke familie nog nooit zo onpopulair was en citeert: “Bij de troonswisseling in 2013 was nog 80 procent van de Nederlanders voorstander van het koningshuis. Vandaag is dat nog maar net de helft. Vooral bij jongeren ontbreekt de steun.”

Maar er is nog meer slecht nieuws voor ons koningshuis. Het Laatste Nieuws merkt op dat Rotterdam weer volledig Oranje kleurde op Koningsdag, maar dat er ook een groepje antimonarchisten was dat ‘Willem De Laatste’ scandeerde. Bovendien maakt niet alleen koning Willem-Alexander zich zorgen, maar ook kroonprinses Amalia. Zij maakt volgens de krant ‘moeilijke tijden door’ en wordt vaak slachtoffer van bodyshaming. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt haar vrijheid ook nog eens ingeperkt door bedreigingen van de maffia.

En dan was er nog één grote afwezige op Koningsdag: prinses Alexia. Zij moest deze mooie, zonnige feestdag aan zich voorbij laten gaan omdat ze moest studeren voor haar eindexamens. Maar wat betekent dit voor haar toekomst als lid van het koningshuis? Blijft ze wel in Nederland of gaat ze studeren in het buitenland? Al met al lijkt het erop dat ons koningshuis in zwaar weer verkeert.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze moeten NI Zeiken over OnzKoning en OnzKoningsHuis. Want Belgisch KoningsHuis is KleurLoos as Water. Ben trots en blij mt OnzKoning en OnzKoningsHuis ✊🏼👊🏼❤️

Natuurlijk is er wel eens iets aan te merken, maar in grote lijnen functioneert ons Koningshuis prima en betekent heel veel voor Nederland. Denk maar eens aan de internationale contacten die zij voor ons onderhouden waar een aantal bedrijven van ons alleen maar beter van worden. Bovendien heeft onze Koning wereldwijd meer ingangen
dan onze Minister President (overigens niets ten nadele van hem)