Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Willem-Alexander in tranen: “Ik heb veel pijn en lijd enorm”


Het is een kant van onze koning die we niet vaak te zien krijgen: zijn emoties. In een recente aflevering van de podcast ‘Door de ogen van de koning’ vertelt Willem-Alexander openhartig over zijn ervaringen met verlies en verdriet.

“Ik had ook zo’n telefoontje gekregen, dat mijn broer in een lawine was terechtgekomen. Hetzelfde wat zij hebben meegemaakt”, vertelt Willem-Alexander over het verlies van zijn broer Friso, dat hem het besef gaf van wat nabestaanden doormaken. Ook de crash van vlucht MH17 was een moeilijk moment voor de koning.

“Toen ik bij de bijeenkomst van nabestaanden was, zeiden ze me: ‘Jij weet tenminste wat het betekent, jij bent een broer verloren. Jouw gevoel accepteren we als echt.’ Dat vond ik wel heel bijzonder”, aldus Willem-Alexander.

De koning geeft toe dat hij ‘best wel emotioneel’ is en het moeilijk heeft om zijn tranen te bedwingen wanneer hij anderen ziet huilen van verdriet en pijn. Toch ziet hij ook voordelen in het openlijk tonen van emoties.

“Ik mag blij zijn dat ik in de 21ste eeuw leef, waar het tonen van emoties niet meer voor zwak wordt aangezien. Ik schaam me er niet voor. En ik deel dat met mijn vrouw, een latina, die ook emotioneel kan zijn”, aldus Willem-Alexander.

Het is duidelijk dat de koning zich betrokken voelt bij de emoties van anderen en zijn eigen gevoelens niet onder stoelen of banken steekt. Een waardevol inzicht in onze koning en zijn menselijke kant.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een aansteller moest eens weten hoeveel Nederlanders hij pijn doet met zijn miljoenen met ze vijven dat hij niet kloten regering aanspoort anders eerst armen Nederlands te helpen en armen mensen meer niet in de schulden komen en de Groningen die mensen laten barsten en alles duurde wordt en meer kinderen niet naar sport en eten kunnen krijgen en met uitgestreken gezicht zo goed en hun oranje fonds vindt huichelaars op deze beter hele konings huis op heven laat ze maar gewoon voor 2800 netto

2800 netto hebben de meeste Nederlanders niet eens. Ik wou dat wij dat hadden, zeker nu alles zo duur is geworden. Nu zijn mijn man en ik nog met zijn twee-en en tot nu toe redden we ons wel, wel zuinig aan maar dat is geen ramp.

Houd met het neerhalen van 0ns koningshuis.
Ze doen meer goed dan veleNederlanders samen
Jealousy is a curse.

IDD Nellie, zou ik net als jij van dromen, €2800 netto?
Eindelijk niet meer elke cent aan vaste lasten hoeven uitgeven & stress om rond te komen hebben, net als vele anderen in NL.

Fijn voor jou H.J Schreurs, dat jij zo’n goed en riant salaris hebt.🍀
Wees heel dankbaar ervoor!

Juliana deed goed. De anderen niet!
Die houden ons een worst voor.
Lees meerdere sites.

Ben het helemaal met u eens!!

Mee eens

Lekker makkelijk!! Spuien !! Lekker negatieve reacties plaatsen; Moeilijker is om ook positieve reacties te plaatsen!!Dat is pas Moeilijk; moet je ook eens proberen..
Ben blij met ons Koningshuis! Dat ze ons vertegenwoordigen daar mogen wij trots op zijn! En Gek ,he?! Ze maken ook fouten; maar ach dat doet alleen het Koningshuis… Jullie zijn zooo Perfect…

Hij heeft niets te zeggen of te doen

Kijk eens hoeveel pijn en leed de burger,s hebben word daar naar gekeken nee totaal niet we zitten al dik 4 jaar zwaar gegijzeld en er word totaal geen medelijden getoond de riem kom alsmeer trakker te staan tot dat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zijn verdriet snap ik, ik vrrloor mijn zoon op op 21jarige leeftijd met een bromfiets ongeluk, toen ik 10 jaar was verloor ik mijn beide ouders ook in 1 week tijd door een bromfiets ongeluk, mijn vader 46 jaar en mijn moeder 45 jaar. Ieder heeft zijn verdriet, maar koning Dagobert zoals ik hem noem, heeft wel lak aan zijn onderdanen, en nu hij minder geliefd wordt is ie ineens zielig!!!!!!!

Koningshuis gewoon opdoeken is niet meer van deze tijd en scheelt een bak met belachelijk veel geld

Wat ben jij een vreselijk eigen heimer. Misschien heb je het nog nooit mee gemaakt om iemand, die je dierbaar is te verliezen.Jij heb als ik dit gelezen heb niemand die dicht bij je staat.Want met deze op merking ben je het schrijven niet eens waard.Wat. zeggen miljoenen voor het verlies van een dierbaren.

Meneer scheurs er lopen ook mensen bij de voedselbank, 2800 is een vorstelijk salaris

Wow 2800 netto zou fantastisch zijn!
Zo’n super salaris hebben de meeste niet hoor.
Bedrag van circa 1800 is voor de meeste al heel wat.

Jemig, ik dacht dat hij doodziek was, maar dit is alleen maar zielig.

H.J. Schreuder als jij elke maand 2800euro hebt ben je te benijden, wij hebben het niet en zijn toch heel gelukkig en tevreden.
Ik kan elke dag vers eten op tafel zetten voor mijn man en mij gewoon opletten en goed weten dat elke euro maar een keer uitgegeven kan worden.

Ik vind het onnodig om het koningshuis steeds zo af te kraken hun hebben net als wij niet kunnen kiezen waar hun wiegje stond.
Laat gewoon iedereen in zijn waarde dat leeft veel fijner ook voor jou🙂

Ik vind het absurd dat jullie de boosheid en frustratie terug kaatsen op het koningshuis.
Deze familie werkt keihard voor Nederland.
Wat is er mis met ontspanning en ontladen na een dag hard werken voor Nederland en opdrachten die zij namens onze regeren vervullen.
Beseffen jullie eigenlijk wel hoe belangrijk deze familie is?
Zij behoren ook tot onze cultuur en hebben heel veel positieve waarden voor ons oranje landje.
Ze zetten Nederland ook mede op de kaart.
Ze gebruiken als zondebok en pispaal is totaal niet op zijn plaats.
En zegt daardoor meer over jullie dan over het koningshuis!
Vriendelijke groeten,
Jose

Voor wie zetten ze Nederland op de kaart. De gewone man waar ook ter wereld zal echt niet weten wie ze zijn. Het enige koningshuis die iedereen kent is het Engelse. Ken jij dan het Noorse, Zweedse of Deense koningshuis. De enige die Nederland op de kaart zetten zijn sporters zoals Johan Cruijf, Max Verstappen, Marco van Basten, Dennis Bergkamp, Ruud Gullit, Raymond van Barneveld en
Michael van Gerwen. Maar ga jij maar lekker zwaaien met je vlaggetje. Trouwens wat doen ze voor jou.

Pfffff….en die zijn goed voor Nederland…laat me niet lachen….verkocht voor miljoenen aan een andere ploeg….en WAAAAAARÓM….dat begrijp ik dus niet.

Laat die koninginlijke mafklaper op rotten de oplichters die geld afhandig maken van de Nederlandse bevolking

De ROI is erg laag, gezien het feit dat het argument dat ze zoveel opleveren, nog nooit met controleerbaar onderzoek is gestaafd. Sterker nog, er is geen openheid over de totale kosten. Dus wat mij betreft, is het tijd om deze achterhaalde traditie te stoppen.

denk dat het koningshuis zich beter uit de naad kunnen lopen voor het volk, anders is het snel afgelopen met dit huis.
vele hollanders zien steeds beter hoe de elite club het volk verkwanseld aan eu, wef en schijt heeft aan het volk. Niet oke dat sommige hier zo blij zijn met hun schammele levens. In een stinkend rijk land als nl horen hollanders het stinkend goed te hebben. sukkels om de elite dit zo gunnen en het zichzelf te ontberen.

Zou prettig zijn dat je uit je eigen naam spreekt. En niet over alle Nederlanders. Ze zitten mij niet in de weg lekker laten gaan en als het jou niet bevalt pak je spullen en vertrek.

Nee een president aan de macht krijgen dan ben je klaar beter een koningshuis

Nederlanders moeten niet zo zeiken over ons Koningshuis ,
Een president is erger hoor,
sowiso al vele male duurder, neem bvb Rutte, doet helemaal niets .
Ons Koningshuis doet echt heel veel, maken ook hun zorgen mee en verdriet.
Laat ze toch met rust.

Afschuwelijke reacties op onze Koning Willem Alexander. Helaas lijkt het erop dat veel Nederlanders er zo over denken. Toch denk ik dat het tegendeel waar is. Het zijn slechts de mensen vol zelf medelijden die reageren ipv de mouwen op te stropen zoals onze voorouders wel gedaan hebben. Iedere generatie heeft goede en minder goede tijden gekend, als wij er als Nederland bovenop willen komen is er slechts 1 manier.
Stop met zielig doen, ga aan het werk (wie dat kan)
Zie de positieve dingen weer in en stop met afgunstig zijn op wie dan ook. Help elkaar waar mogelijk en toon respect voor onze Koningshuis. Zorg dat onze Koning een reden heeft om voor zijn volk te vechten en onze belangen te behartigen en heb vertrouwen in zijn werk en kennis. Het is onmogelijk om het bij iedereen goed te doen maar blijf erop vertrouwen dat Koning Willem Alexander in het belang van ONS Nederland handelt. Het land waar onze voorouders en ook Zijn voorouders voor hebben gevochten, het land wat voor een groot deel geruïneerd werd In WO ll, wat is opgebouwd en ons tot een trots en een waardig volk maakt. Nederlanders wees strijdvaardig en denk aan het werk van de generaties voor ons, zorg dat de generaties na ons minstens net zo trots op ons kunnen terugkijken als wij op hen die ons hebben gebracht waar we nu zijn

Met vriendelijke groet,
H F