Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Irene Moors moet met spoed worden opgenomen


Het lijkt erop dat Irene Moors niet goed in haar vel zit na haar verschijning in de Marieke Elsinga-flop Alles is Muziek. Sterjournalist Jan Uriot maakt zich ernstige zorgen over de toestand van de voormalige presentatrice van Telekids en Life & Cooking. “Wat is er met Irene Moors gebeurd? Wat is er in haar gevlogen?”, vraagt hij zich serieus af in zijn bekende Telegraaf-rubriek Wat Vindt Jan.

Jan vindt het gedrag van Irene in de show zorgwekkend en noemt het “krankzinnig”. “Wat Irene daar staat te doen op die sjoelbak… Je zou dan toch zeggen dat deze mevrouw moet worden opgenomen of niet dan?”

De kritiek van Jan richt zich niet alleen op Irene, maar ook op de show zelf en de zenderbaas van RTL 4, Peter van der Vorst. “Dit is voor kinderen, maar toch niet voor volwassenen? Wat denkt Peter van der Vorst? Ze zijn met kinder-tv bezig op een tijdslot voor volwassenen. Ik vind dit niet goed.”

Het lijkt erop dat Irene, die al jaren geen werk heeft, een beetje de weg kwijt is geraakt en haar gedrag in Alles is Muziek dit heeft bevestigd. Wat zal de toekomst brengen voor de voormalige tv-ster?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties