Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Irene Moors is woedend en steunt Carlo Boszhard


Een maand geleden onthulde Yvonne Coldeweijer en Jan Roos dat het stuk dat in de Story stond over een bn’er die zich vergrepen had aan jonge jongens over Carlo Boszhard ging. Hoofdredacteur van de Story Guido den Aantrekker wilde dit niet bevestigigen.

Irene Moors is woest en kapot van verdriet dat Yvonne en Jan Roos beweren dat het om haar goede vriend en collega Carlo Boszhard zou gaan. Het klopt volgens Irene namelijk van geen kant.

Irene zegt er het volgende over:

“De aantijging was dat er ongewenste intimiteiten met jonge jongens waren, daar is het allemaal mee begonnen. Allemaal onzin”

 “Niet dat het zomaar overwaait, maar uiteindelijk is het wel weer achter de rug, dat gesodemieter. Ik heb dertig jaar naast Carlo gezeten en dingen gaan zoals ze gaan op een werkvloer. Meer kan ik er niet over zeggen. Iedereen kan van alles roepen.”

“We hebben constant contact. Carlo is er even van slag door geweest, maar dat is logisch als je zo word beschuldigd. Ik was zelfs even van mijn à propos van dat rare bericht over mij. Je hebt toch zoiets van: Mijn God, wat denken mensen over mij? Aan de andere kant: het leven gaat door.”

Irene bevestigd wel dat Carlo inderdaad aangifte heeft gedaan tegen Yvonne en Jan Roos. Dus dit krijgt vast nog een staartje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stelletje idioten zijn het, proberen alles kapot te maken en ze genieten er ook van dat is nog het ergste