Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek in de problemen: Moet haar villa verkopen na salarisverlaging


Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. De kijkcijfers van haar talkshow zijn namelijk om te janken en daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel salaris ze betaalt krijgt namelijk 1,2 miljoen euro per jaar. Eva heeft nu net weer vakantie en Beau heeft het stokje nu weer overgenomen.

Het pijnlijke voor Eva is dat Beau veel betere kijkcijfers heeft. Victor Vlam laat in de podcast  De Communicado’s weten dat Eva gaat verhuizen naar de publieke omroep en het tijdstip van 19.00 uur krijgt waar vroeger ook DWDD op te zien was. Wel gaat Eva er in salaris dan flink op achteruit. Ze zou 80% van haar huidige salaris moeten inleveren en dan zou Eva meteen in de financiële problemen komen met haar peperdure villa in Abcoude.

Victor Vlam zegt er het volgende over:

“Dat geeft voor mij een klein beetje aan dat de logica om bij die zender te blijven als haar contract is afgelopen daarmee eigenlijk gewoon verdampt. Waarom zou ze dat nog doen? Haar trucje wordt niet meer door die kijker geaccepteerd.”

“Want bij RTL 4 gaat ze er sowieso op salaris achteruit. Misschien wordt het wel gehalveerd. En ja, je gaat dan iets blijven doen waar je niet echt in kan uitblinken, mét lage kijkcijfers. Dat is gewoon op langere termijn ook niet goed voor je carrière.”

“Ga terug naar de publieke omroep waar je het meeste succes hebt gehad en dan kan je natuurlijk kijken naar welk tijdslot dan. Het ligt niet voor de hand dat zij één van de presentatoren wordt van Op1. En ze gaan Op1 niet vervangen, want dat scoort relatief gezien nog steeds vrij goed.”

 “Het was het tijdslot van DWDD, dus het heeft nog steeds enige prestige. Dus Eva kan het zelfs verkopen als van: nou ja, ik ga weer terug naar de NPO om dat prestigieuze tijdslot op te vullen.”

“Dat kan je zelfs nog ergens wel een klein beetje verkopen als een promotie, ondanks dat ze natuurlijk qua salaris weer terug gaat naar de Balkenende-norm. Dus op dat vlak gaat ze er enorm op achteruit. Ik denk inderdaad dat dat een beste optie zou zijn.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EVA moet niet klagen heb jaren haar zakken gevuld dus ze heeft geld genoeg maar die bits wil altijd meer bij NPO red ze het ook niet is gewoon uit gekakt bij de kijkers
ze moet politie agent worden zo gedraag ze op de TV

Dus nu zien We haar ook bij de voedselbank , tsjee het kan snel gaan zeg.