Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

RTL ontslaat Eva Jinek op staande voet


Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. De kijkcijfers van haar talkshow zijn namelijk om te janken en daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel salaris ze betaald krijgt namelijk 1,2 miljoen euro per jaar. Eva heeft nu net weer vakantie en Beau neemt het stokje nu weer over.

Het ziet er naar uit dat Eva straks ontslagen wordt door RTL als haar contract afloopt. Want waarom voor Eva zoveel geld betalen als je ook Beau, Humberto of Renze neer kan zetten en kunt afwisselen. Qua kijkcijfers scheelt het niks of Eva, Beau of Humberto de talkshow presenteert.

Rob Goosens zei er bij RTL Boulevard het volgende over:

“Bij RTL staan vier personality’s aan het roer van de talkshows, maar nu gaat Beau het dus zes weken overnemen van Eva Jinek en daarna komt Jinek weer zes weken terug. Dan zeg je dus als zender: ze zijn wél uitwisselbaar, terwijl het hele idee van een personality is: je kunt ze niet uitwisselen.”

Maar als Eva wordt ontslagen door RTL is het maar de vraag of ze terecht kan bij de publieke omroep. Want met Op1 is het niet meer zo dat één presentator de talkshow draagt zoals dat vroeger met Jeroen Pauw gebeurde. En qua salaris zou dan maximaal maar 180.000 euro per jaar kunnen verdienen en dat is als je 1,2 miljoen euro gewend bent een hele grote stap achteruit.

Eva zit dus met haar handen in het haar en kan wellicht haar tv-carrière nog redden door tegen RTL te zeggen dat ze bij het krijgen van een nieuw contract bereid is flink salaris in te leveren. Er wordt gefluisterd dat dit minimaal 50% moet zijn en dan overweegt RTL om Eva gewoon aan te houden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

van mij EVA verdwijnen ik vind haar een bits op TV een uitzuiger alles willen ze weten het is net een ondervraging en dat hulpje wat er bij is ook geen kijken waard en dan 500.000 kijkers voor 1,2 miljoen schandalig in deze tijd

Als Ze weer jankt kijken Ze weer met miljoenen naar de reclame blokken only that counts de rest is kijkvee

Die mag van mij per direct weg,

Ton, Het is een misplaatste arrogante trut. Ziet er niet uit, met haar venijnige blik.

Heb je ze ooit ontmoet?
Probeer het eens beschaafd te houden.

Prima toch, sinds haar 1e kind is ze niet meer zo ambitieus zoals ze zelf aangaf.
Vindt ze het lastig zich op haar werk te focussen en kind thuis achter te laten.
Mens, je bent allang binnen en miljonair, ga dan met pensioen.

Ze mag van mij gelijk wel optiefen die smerige linkse teef !

Wat is het kennelijk toch fijn om anoniem je zo onbeschoft te kunnen gedragen. Een beetje beschaving is teveel gevraagd zeker? Wat voor mening je ook hebt, je kunt wel normaal blijven doen!