Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Deze bn’er heeft een half miljoen euro verdiend door prinses Amalia


Claudia de Breij interviewde prinses Amalia en schreef daar een boek over. Nu blijkt volgens de Quote dat Amalia hier geen stuiver voor heeft gekregen, maar Claudia wel een half miljoen euro heeft verdiend aan het boek dat ze heeft uitgebracht.

Claudia heeft de prinses verschillende malen geïnterviewd en dat dan in een boek gegoten. In de interviews vertelde Amalia onder meer dat ze naar therapie gaat om te praten over dingen. Wat voor dingen dit precies waren liet ze dan weer niet weten.

Amalia zei er in ieder geval het volgende over:

“Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen. Soms wordt het me allemaal te veel, school, vrienden, en dan praat ik met iemand.”

“Als ik er behoefte aan heb, maak ik een afspraak.’ Even je hart luchten, en dan ben ik weer voor een maand klaar. Af en toe praten met een professional vind ik heel normaal, zeker ook na wat er met mijn tante is gebeurd.”

“Iedereen praat over gezond eten en sporten. En dat ís ook heel belangrijk. Maar hoe belangrijk is het om je mentale gezondheid bij te houden? Het een kan niet zonder het ander.”

Het normale jaarinkomen van Claudia de Brei lag volgens de Quote rond de 80.000 euro, maar door het boek over Amalia schoot dat dus flink omhoog en daar mag Claudia de prinses best voor bedanken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties