Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia neemt een hele drastische beslissing


Prinses Amalia is de laatste tijd vaak in het buitenland te vinden. En laten we eerlijk zijn, wie kan haar dat kwalijk nemen? Tussen de bedreigingen en het gezeik over haar gewicht door lijkt ze in Nederland niet bepaald de vrijheid te hebben die ze verdient. Gelukkig heeft ze in haar favoriete stad Madrid veel vrienden en een ‘speciale’ vriend, volgens de Spaanse media. En daar maakt de prinses dan ook graag gebruik van.

Een paar weken geleden werd Amalia nog stomdronken in de late uurtjes gespot in Madrid, waar ze aan het feesten was met haar vriendinnen. En dat is niet alles: ze blijkt haar Duitse vriendje Isebrand te hebben gedumpt voor haar Spaanse ‘speciale’ vriend.

En nu melden de Duitse media dat Amalia een tijdje in Madrid gaat wonen bij haar ‘speciale’ vriendje. Ze zal dan ook in Madrid gaan studeren en Nederland verlaten.

Laatst nog klaagde Amalia haar medestudenten over haar afwezigheid en vinden ze dat Amalia te veel school heeft gemist. Sommige studenten gingen zelfs zo ver om te suggereren dat de prinses haar lessen mocht overslaan om haar Caribische tour af te maken.

De studenten eisen inmiddels dat Amalia geen voorkeursbehandeling krijgt en wordt behandeld zoals elke andere student op de Universiteit. Amalia lijkt er inmiddels helemaal klaar mee te zijn en heeft haar pijlen gericht op een studentenleven in Madrid.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelijk heeft ze

Na alle bedreigingen aan haar adres.
En de negativiteit omtrent haar gewicht.
Geef ik Prinses Amalia groot gelijk.
Ik gun onze toekomstige Koningin een heel mooi leven toe. Als ook voor haar ouders en zussen.

Fantastisch wat een droom!
Geniet ervan Amalia.
Wou ik ook altijd als jonge meid. Helaas geen rijke ouders die dat voor me konden betalen. Dus alleen maar keihard gewerkt altijd en nooit kunnen reizen.
Jouw leven met alle vrijheid en geld is top!
Je kan tot je circa 34e vrij zijn en aan de tapas & sangria op alle feestjes happy zijn.
Daarna pas voor het eersr werken. Toppieeeee! 🍀😁💃🥂💖
Enjoy lifeeeeeeee..

Je hebt helemaal gelijk Eerst van je leven genieten tot je 30ste jaar en dan over denken wat je wilt doen Ik zag je op een film in Amsterdam in een witte jas Prachtig .Je draaide je 2 maal om om nog eens te zwaaien Zo schattig. Vanaf dat moment vond ik je zo lief. Heel veel plezier in Madrid ❤️

Nou heerlijk hoor weg uit Nederland en die zeikende mensen. Kies lekker voor jezelf en de zon. Mensen moeten eens stoppen met oordelen en veroordelen. Als iedereen is wat meer naar zichzelf zou kijken, dan hadden ze het al druk genoeg. En wie dan nog tijd over heb ga is lekker aan het werk of zo ,doe wat nuttigs.Heel Nederland zit zonder personeel ,ga werken stop met zeiken en oordelen over een ander. Ga bij mensen op bezoek die alleen zitten b.v. Dan voeg je ook nog wat toe aan de maatschappij en heb je ook niet zo veel tijd om onzinnige teksten op internet te zetten.Amalia je bent goed zo als je bent. Geniet lekker leven gaat anders hard aan je voorbij.

Prachtig verwoord helemaal eens met kippenvel gelezen.
Amalia is een lieverd verdient al die lelijkheid over haar heen totaal niet.

Wat een rare reactie. Ik denk dat de meesten van ons veel meer vrijheid hebben dan amalia, met altijd de schijnwerpers op haar gericht. Ik gun jaar van harte een beetje gewoner leven in Spanje!

Altijd in de media dat worden ze ook wel eens zat

Proef ik hier enig sarcasme en kift?

Laat dat vrouwke (onze toekomstige koningin) toch gewoon met rust. Als alexia troonopvolgster was geweest was ze teveel met dr uiterlijk bezig geweest, als Ariana het was geweest was ze weer te stil.
Nou en? Dat ze een maatje meer heeft. Nicky plessen wordt regelmatig ge bashed omdat ze weer te dun zou zijn.
Laat mensen gewoon eerst naar hunzelf kijken voordat ze met het vingertje naar een ander wijzen.
In principe plegen ze allemaal majesteitsschennis

Groot gelijk. Lekker naar Madrid gaan. Ze is tenslotte ook maar pas 19 en kan dan ook een leven hebben zoals andere studenten op die leeftijd.

Geniet van het leven,zolang het kan,er komt nog geoeg rottigheid op je toekomstige koningschap
Veel plezier in Spanje

Zijn wel goed bezig dit is wenig studeren.😤

Bah wat een rot verhaal eerst medelijden over gezeik van haar gewicht en dan weer voor stomdronken betichten inclusief haar ouders.
Zo gemeen je bent een schat Amalia met NU nog een wat stevig figuur niks mis mee. Je bent mooi maar vooral lief. Vind maar fijn jouw weg lieverd daar waar men je op je mooie mens zijn waardeert.
Heel veel sterkte geluk en liefde wens ik je toe.

Nederland is ziek onze toekomstige koningin
overal zo mee af te zijken dat is echt Nederlands Laat iedereen eens op zichzelf letten voor dat je iets over een ander zegd . Je kan zon meisje totaal de vernieling in helpen mensen worden in het buitenland ieder geëerd dan in hun eigen Nederland . Kijk maar naar Johan Cruijff die word in Spanje meer geëerd dan hier in Nederland . Laat de toekomstige koningin toch nog een jeugd hebben dat dat niet in haar eigen land kan dat vind ik schande