Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato doet het nu met de bn’er


Het is al een tijdje bekend dat Leontine Borsato de ex vrouw van Marco Borsato een relatie heeft met miljonair John Huiberts.

Leontine die financieel aan de grond leek te zitten en laatst nog in Spanje werd gespot in een nep-merk winkel waar ze met veel spullen naar buiten kwam kan de financiële steun van haar lover dus goed gebruiken.

Maar dat is niet het enige wat opvalt, want waar Leontine de afgelopen tijd vaak wat op haar Instagram account plaatste is het nu al een tijdje helemaal stil.

Leontine was er niet vies van om gekke filmpjes te plaatsen met haar vriendinnen. Ook foto’s plaatste Leontine regelmatig. Maar nu is het doodstil en lijkt het veel weg op wat Marco Borsato haar ex man doet op zijn Instagram account, namelijk helemaal niets. Er doen sterke geruchten de ronde dat het niet goed gaat tussen Leontine en haar nieuwe lover.

Maar er is ook een beetje goed nieuws, want Leontine is binnenkort weer te zien op de tv. Ze doet namelijk mee aan het programma Het Jachtseizoen wat wordt uitgezonden op SBS6.

In dit programma gaan twee bn’ers op de vlucht en moeten ze proberen op een paar uur uit handen te blijven van hun achtervolgers.

Alleen vinden mensen de partner met wie Leontine dan samen meedoet een rare keus. Het zou namelijk gaan om Willie Wartaal. Wat hier de achterliggende gedachten van is snappen veel mensen niet, want meestal kent het tweetal elkaar heel goed en zijn ze zelfs vrienden dat is dus hier niet het geval.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze zal wel iets moeten, het geld is o p, denk niet dat haar nieuwe vriend die schuld op zich zal nemen.
Het luilekker leventje is dan afgelopen.
Maar ze ging wel overal op vakantie.
Wie betaalt dat dan.