Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato financieel aan de grond, koopt nep merk tassen


Het schijnt al een tijdje niet echt goed te gaan met Leontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou zwaar depressief zijn. Eerder lieten Dennis Schouten en Jan Roos nog weten dat ze hebben gehoord dat Leontine elke dag aan de drank en verdovende middelen zou zitten.

Leontine leek haar problemen dan ook niet meer alleen te kunnen oplossen. Ze heeft hulp gezocht en is door BekendeBuren bij een therapeut gespot. Maar daar bleef het niet bij. Want Leontine heeft nu ook een mediabureau Buro Bagsy ingeschakeld om haar imago op te vijzelen.

Wellicht heeft dit ook t maken met haar nieuwe vriend. Yvonne Coldeweijer laat namelijk weten dat Leontine een nieuwe liefde heeft. Het schijnt in ieder geval geen bekende Nederlander te zijn. De naam weet Leontine in ieder geval goed geheim te houden.

Maar Yvonne heeft Leontine betrapt in het Turkse Bodrum daar is ze op vakantie met haar goede vriend Leco van Zadelhoff en Caroline Tensen. Het blijkt dat Leontine daar een winkel in ging die allemaal namaakspullen verkoopt van dure merken. Op een foto is te zien dat Leco en Caroline buiten wachten terwijl Leontine flink wat spulletjes koopt.

Volgens Yvonne is dit niet heel vreemd en doen veel bn’ers of ze allemaal dure tasjes en spulletjes hebben, maar zijn dat allemaal namaak spullen puur om hun imago hoog te houden en te laten zien dat ze het goed hebben en financieel niet in de afgrond zitten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er zijn tijden geweest dat er ook voor een goedkope tas geen geld was.
Dat is geen schande en ook niets mis mee.

Nou Albert Cuyp, maak je borst maar nat

Net als 90% van de wereld.

Zo is dat en groot gelijk heeft ze

Of ze verkoopt het als echt. Nieuwe inkomsten.