Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

John van den Heuvel haalt uit naar zangeres Maan: ‘Paranoia door de coke’


Maan-de-Steenwinkel

Na een mysterieuze verdwijning uit de media deze winter, maakt zangeres Maan de Steenwinkel een spectaculaire terugkeer. Met haar nieuwe single ‘Paranoia’, die gisteren werd gelanceerd stapt Maan opnieuw in de schijnwerpers. Dit nummer, zo onthult ze op Instagram is een intieme ontboezeming over haar complexe relatie met de bekendheid. “Het beschrijft de haat/liefde verhouding met de spotlight en wat ik kan voelen wanneer ik de deur uitloop en m’n voelsprieten aangaan”, legt Maan uit.

Echter, de comeback van Maan wordt overschaduwd door geruchten en controverse. Haar relatie met een lid van de band Goldband bekend vanwege hun luchtige houding ten aanzien van cocaïnegebruik heeft speculatie gewekt over haar eigen levensstijl. Hoewel Maan zelf deze beschuldigingen altijd heeft ontkend weet haar omgeving het zeker.

De ontvangst van ‘Paranoia’ is gemengd. In een recente aflevering van RTL Boulevard werd de single besproken en niet iedereen was even enthousiast. Muziekdeskundige Shay Kreuger uitte zijn twijfels: “Ik weet niet zo goed waar dit gedraaid gaat worden. In de club? Ga je er dan helemaal los op? Ik heb geen idee. Thuis of in de auto? Ik niet per se.” Zijn collega, Luuk Ikink, was iets positiever en merkte op: “Het bleef wel plakken, moet ik zeggen, dat ‘para-para’. Het leek een beetje op Europapa. Het bleef wel hangen.”

De discussie nam een scherpe wending toen John van den Heuvel, misdaadjournalist, het gesprek over de titel ‘Paranoia’ naar een duistere hoek stuurde. “Weet iemand waar die titel vandaan komt, Paranoia?” vroeg hij. Na een korte uitleg van Aran Bade over de mogelijke betekenis achter de lyrics, kon John het niet laten om een bom te droppen: “Van heel veel coke word je ook paranoia.”

De studio vulde zich met een ongemakkelijk gelach toen Daphne Bunskoek reageerde: “Oké, John dropt even een bommetje erin. Hahahaha.” En Aran voegde toe: “Nou, John, ik vind dit een heel plausibel verhaal. Ja, het zou zomaar kunnen! Hahaha.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties